Повезане вести

Скуп НАТО-а о додатној помоћи Украјини

Скуп НАТО-а о додатној помоћи Украјини

Политика 16.02.2023
Немачки министар одбране Борис Писторијус јуче је обелоданио да је држава потписала уговор с фирмом „ Рајнметал”, на основу којег ће ова компанија поново производити муницију за противваздухопловне тенкове „гепард”, које је… »
Столтенберг о 24. фебруару: Иако сам знао шта ће се десити отишао сам у кревет

Столтенберг о 24. фебруару: Иако сам знао шта ће се десити отишао сам у кревет

Политика 16.02.2023
Генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг признао је да је у ноћи 24. фебруара 2022. године отишао у кревет, иако је знао за предстојећи почетак руске специјалне операције у Украјини. „Отишао сам у кревет. Али ноћ је била веома… »
Столтенберг: НАТО мора да се припреми на дугу конфронтацију са Русијом

Столтенберг: НАТО мора да се припреми на дугу конфронтацију са Русијом

Слободна Европа 16.02.2023
НАТО мора да се припреми за дугу конфронтацију са Русијом, јер руски председник Владимир Путин годину дана након инвазије на Украјину не показује жељу за миром, изјавио је генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг. "Морамо бити… »
Столтенберг: Сукоб НАТО-а и Русије може бити дугорочан

Столтенберг: Сукоб НАТО-а и Русије може бити дугорочан

Дневник 16.02.2023
АНКАРА: Генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг изјавио је данас да сукоб између држава Алијансе и Русије може бити дугорочан, као и да би Алијанса морала да буде спремна за такав расплет догађаја. "Морамо бити спремни на дуге… »
Столтенберг: Конфронтација са Русијом може да траје годинама

Столтенберг: Конфронтација са Русијом може да траје годинама

Данас 16.02.2023
НАТО мора да се припреми за дугу конфронтацију са Русијом, јер руски председник Владимир Путин годину дана након инвазије на Украјину не показује жељу за миром, изјавио је генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг. „Морамо бити… »
Столтенберг: НАТО мора да се спреми за дугу конфронтацију с Русијом

Столтенберг: НАТО мора да се спреми за дугу конфронтацију с Русијом

Н1 Инфо 16.02.2023
НАТО мора да се припреми за дугу конфронтацију са Русијом, јер руски председник Владимир Путин годину дана након инвазије на Украјину не показује жељу за миром, изјавио је генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг. „Морамо бити… »

Вести дана »