Povezane vesti
Tvrdio da je pravi kusturica mrtav, a SAD ga hvali: Šok izjava čuvenog pisca nakon teških reči! Evo šta su govorili jedan o…
Kurir 16.02.2023
Veliki scenarista i pisac Abdulah Sidran godinama je sarađivao sa režiserom Emirom Kusturicom, a tu saradnju uništili su rat, ali i različite vizije o budućem putu njihove umetnosti. Sidran je neočekivano pohvalio svog bivšeg prijatelja. "Kad sam pošo na… »
Sidran: Mogla se Bosna pokoriti Zvezdama Granda, a da se ne kolje i siluje
Nova 16.02.2023
„Kad sam pošo na ovaj razgovor, reko sam ženi: ‘Ako je došla da razgovaramo o Kusturici, džabe je dolazila'“, započeo je razgovor pesnik, dramski pisac, romanopisac i putopisac, kolumnista i autor legendarnih scenarija za filmove „Sjećaš li se Doli Bel?“… »
INTERVJU Abdulah Sidran: Jugoslavija je bila i biće sve bolja i bolja, zato što je naša stvarnost sve gora i gora
Danas 16.02.2023
„Kad sam pošo na ovaj razgovor, reko sam ženi: ‘Ako je došla da razgovaramo o Kusturici, džabe je dolazila'“, započeo je razgovor pesnik, dramski pisac, romanopisac i putopisac, kolumnista i autor legendarnih scenarija za filmove „Sjećaš li se Doli Bel?“… »
Vesti dana »
U Srbiji počelo prijavljivanje nelegalnih objekata po novom zakonu
Beta pre 50 minutajoš 48 povezanih
Sve benzinske pumpe NIS rade, ali sankcije su pretnja svakog trenutka, što bi izazvalo probleme od NBS do lokalnih samouprava
Jugmedia pre 25 minutajoš 23 povezane