Povezane vesti
Tvrdio da je pravi kusturica mrtav, a SAD ga hvali: Šok izjava čuvenog pisca nakon teških reči! Evo šta su govorili jedan…
Kurir 16.02.2023
Veliki scenarista i pisac Abdulah Sidran godinama je sarađivao sa režiserom Emirom Kusturicom, a tu saradnju uništili su rat, ali i različite vizije o budućem putu njihove umetnosti. Sidran je neočekivano pohvalio svog bivšeg prijatelja. "Kad sam… »
Sidran: Mogla se Bosna pokoriti Zvezdama Granda, a da se ne kolje i siluje
Nova 16.02.2023
„Kad sam pošo na ovaj razgovor, reko sam ženi: ‘Ako je došla da razgovaramo o Kusturici, džabe je dolazila'“, započeo je razgovor pesnik, dramski pisac, romanopisac i putopisac, kolumnista i autor legendarnih scenarija za filmove „Sjećaš li… »
INTERVJU Abdulah Sidran: Jugoslavija je bila i biće sve bolja i bolja, zato što je naša stvarnost sve gora i gora
Danas 16.02.2023
„Kad sam pošo na ovaj razgovor, reko sam ženi: ‘Ako je došla da razgovaramo o Kusturici, džabe je dolazila'“, započeo je razgovor pesnik, dramski pisac, romanopisac i putopisac, kolumnista i autor legendarnih scenarija za filmove „Sjećaš li… »
Vesti dana »
Novi Sad: Policija ispituje navode o brutalnosti nad penzionerom, protest opozicije ispred suda
BBC News pre 1 satjoš 26 povezanih
Određeno zadržavanje mladiću zbog ubistva maloletnika u Leskovcu, naređena obdukcija
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane
Četiri osobe povređene posle eksplozije u livnici u Čoki, sa teškim opekotinama troje prebačeno u KCV
RTV pre 1 satjoš 20 povezanih
Dačić o ubistvu u Leskovcu: Ubijeni maloletnik i napadač se od ranije poznavali, imali sukob
Danas pre 2 satajoš 18 povezanih