Povezane vesti
Džeko je bosanski, a ja sam srpski dijamant! Legendarna izjava gradonačelnika, svi u gradskoj skupštini prasnuli u smeh!
Mondo 16.02.2023
Dobro je poznato da je nadimak bosanskog fudbalskog asa Edina Džeke upravo dijamant. Dobro je poznato da je nadimak bosanskog fudbalskog asa Edina Džeke upravo dijamant. Na 20. sednici Skupštine Banjaluka vođena je zanimljiva rasprava koju je pokrenula… »
"Ja sam srpski, Džeko je bosanski dijamant" Stanivuković odgovorio odbornici, smeh u gradskoj skupštini
Blic 16.02.2023
Na 20. sednici zanimljiva rasprava koju je pokrenula odbornica PDP u Skupštini grada Smiljana Babić-Moravac. Ona je Stanivukovića nazvala dijamantom, prenosi Srpskainfo. – Stanivuković je nešto najpozitivnije. On je dijamant. Pretvara i pozlaćuje svega… »
Vesti dana »
Čačanin ubijen čekićem u zgradi u širem centru grada, porodica ranije prijavila njegov nestanak
Morava info pre 57 minutajoš 27 povezanih
Besent: Iranski rat, ne trgovina, može da odloži Trampovu posetu Kini
Beta pre 1 satjoš 46 povezanih
Uživo - Trampu saveznici masovno okreću leđa! Gore Emirati, ima mrtvih, počela kopnena operacija (video)
Mondo pre 1 minutjoš 26 povezanih
Dekan Akademije umetnosti traži da se obrati u Skupštini Novog Sada zbog oduzimanja prostorija
Radio 021 pre 4 satijoš 11 povezanih
Dodela Oskara: Veliki pobednik večeri film "Jedna bitka za drugom" sa šest nagrada
RTV pre 27 minutajoš 65 povezanih