Povezane vesti

Zekić demantuje da će postati direktorka RTS: To je za neke vrednije od mene

Novi magazin 16.02.2023
Predsednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić negirala je za list Danas i navode pojedinih medija da će ona biti nova direktorka RTS-a. “To je za neke vrednije od mene. I koji ne rade za pločicu na vratima”, kratko… »

N1 Info 16.02.2023
Predsednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić negirala je za list Danas navode pojedinih medija da će ona biti nova direktorka RTS-a. “To je za neke vrednije od mene. I koji ne rade za pločicu na vratima”, kratko je… »
Olivera Zekić demantuje da će postati direktorka RTS-a: “To je za neke vrednije od mene”

Olivera Zekić demantuje da će postati direktorka RTS-a: “To je za neke vrednije od mene”

Danas 16.02.2023
Predsednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić negirala je za Danas navode pojedinih medija da će ona biti nova direktorka RTS-a. “To je za neke vrednije od mene. I koji ne rade za pločicu na vratima”, kratko je… »
Olivera Zekić demantuje da će postati direktorka RTS-a: To je za neke vrednije od mene

Olivera Zekić demantuje da će postati direktorka RTS-a: To je za neke vrednije od mene

Radio 021 16.02.2023
Predsednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić negirala je navode pojedinih medija da će ona biti nova direktorka Radio-televizije Srbije. "To je za neke vrednije od mene. I koji ne rade za pločicu na vratima", rekla je… »

Vesti dana »