Povezane vesti
Zekić demantuje da će postati direktorka RTS: To je za neke vrednije od mene
Novi magazin 16.02.2023
Predsednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić negirala je za list Danas i navode pojedinih medija da će ona biti nova direktorka RTS-a. “To je za neke vrednije od mene. I koji ne rade za pločicu na vratima”, kratko… »
Zekić demantuje da će postati direktorka RTS: To je za neke vrednije od mene
N1 Info 16.02.2023
Predsednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić negirala je za list Danas navode pojedinih medija da će ona biti nova direktorka RTS-a. “To je za neke vrednije od mene. I koji ne rade za pločicu na vratima”, kratko je… »
Olivera Zekić demantuje da će postati direktorka RTS-a: “To je za neke vrednije od mene”
Danas 16.02.2023
Predsednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić negirala je za Danas navode pojedinih medija da će ona biti nova direktorka RTS-a. “To je za neke vrednije od mene. I koji ne rade za pločicu na vratima”, kratko je… »
Olivera Zekić demantuje da će postati direktorka RTS-a: To je za neke vrednije od mene
Radio 021 16.02.2023
Predsednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić negirala je navode pojedinih medija da će ona biti nova direktorka Radio-televizije Srbije. "To je za neke vrednije od mene. I koji ne rade za pločicu na vratima", rekla je… »
Vesti dana »
Opozicija u Skupštini Srbije neće glasati o zakonima, traži smenu predsednice
Beta pre 56 minutajoš 51 povezana
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
Danas pre 56 minutajoš 38 povezanih
Manji incidenti na sednici Skupštine Beograda – prosuta crvena farba (VIDEO)
Danas pre 27 minutajoš 20 povezanih
"Jars" i "avangard" već u privravnosti - sledi "sarmat": Ruski raketni pukovi spremni!
Pravda pre 38 minutajoš 18 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Beta pre 44 minutajoš 9 povezanih