Povezane vesti
(Foto) "nešto što je trunulo u meni je otišlo zauvek": Indi se oglasila posle operacije! Izašla je iz bolnice i evo kako se…
Blic 16.02.2023
Pevačici Indiri Indi Aradinović nedavno je pukao silikon te je morala da ide na intervenciju kako joj se zdravstveno stanje ne bi pogoršalo, a sada se, nakon operacije, oglasila i otkrila kako se oseća. - Evo me, odlično sam. Čuvaju me kao kraljicu… »
Oglasila se indi nakon operacije! Zbog želuca jedva ostala živa, sad joJ pukao silikon - evo kako se pevačica oseća!
Mondo 16.02.2023
Indi Aradinović se oglasila i otkrila da je na kućnom lečenju i kako se oseća nakon operacije grudi. Indi Aradinović se oglasila i otkrila da je na kućnom lečenju i kako se oseća nakon operacije grudi. Indi Aradinović u poslednjih mesec dana više puta… »
Zbog silikona koji je pukao završila na operaciji! Indi posle tuče objavila da se razvodi, a sad se oglasila iz bolnice!
Mondo 16.02.2023
Indi Aradinović morala je da ide na operaciju nakon što joj je jedan silikon u grudima pukao. Indi Aradinović morala je da ide na operaciju nakon što joj je jedan silikon u grudima pukao. Za Indi Aradinović 2023. godina započela je burno, nakon što je do… »
Vesti dana »
CEO tim je verovao u pobedu od samog početka: Oglasio se heroj Vojvodine!
Hot sport pre 28 minutajoš 73 povezane
Počinje prijava nelegalnih objekata: Od sutra ujutru radi digitalna platforma, cilj evidentirati 4,8 miliona objekata
Glas juga pre 1 satjoš 34 povezane
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 28 minutajoš 51 povezana
Ovu zemlju je letos posetio Marko Đurić: U Beninu izbio puč, osujećen je
Danas pre 5 satijoš 25 povezanih