Povezane vesti
Pilot JAT-a jedva preživeo napad ajkule - Neman htela da prevrne čamac: Približavalo mi se peraje, pa drugo, treće...
Mondo 17.02.2023
Stevan Ignjatović, pilot JAT-a preživeo je napad ajkule. Stevan Ignjatović, pilot JAT-a preživeo je napad ajkule. Stevan Ignjatović, srpski pilot u vreme NATO bombardovanja 1999. učestvovao je u spasavanju "Jatove" flote, tako što je putničkim… »
Pilot JAT-a stevan za dlaku izbegao smrt kad se susreo sa ajkulama: Video sam kako mi se približava peraje, pa drugo…
Kurir 17.02.2023
Stevan Ignjatović je srpski pilot čiji je život prepun avantura koje su često bile životno rizične. U vreme NATO bombardovanja 1999. učestvovao je u spasavanju "Jatove" flote, tako što je putničkim avionom leteo pored 200 neprijateljskih aviona… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 5 satijoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 7 satijoš 2 povezane
Vučinić: Papović nije član SNS, u Skupštinu Novog Sada stigao zahtev za razrešenje
Blic pre 9 satijoš 2 povezane