Povezane vesti
Intervju petkom - Enver Hodžaj: Proglašenje nezavisnosti Kosova „oblikovalo je razliku prošlosti i budućnosti"
Južne vesti 17.02.2023
BBC/Aleksandar Miladinović Iako je bila nedelja, 17. februar 2008. godine ni po čemu na Kosovu nije ličio na uobičajen kraj sedmice. „Ustao sam oko pet sati tog jutra, probudio sam dvoje dece, poljubio ih. „U mom stanu na Sunčanom bregu (naselje u… »
Intervju petkom – Enver Hodžaj: Proglašenje nezavisnosti Kosova „oblikovalo je razliku prošlosti i budućnosti“
Danas 17.02.2023
Iako je bila nedelja, 17. februar 2008. godine ni po čemu na Kosovu nije ličio na uobičajen kraj sedmice. „Ustao sam oko pet sati tog jutra, probudio sam dvoje dece, poljubio ih. „U mom stanu na Sunčanom bregu (naselje u Prištini) čekao je fotograf… »
Vesti dana »
Bivši načelnik beogradske policije Veselin Milić saslušan, tužilaštvo traži pritvor
RTS pre 4 minutajoš 127 povezanih
Saslušan načelnik beogradske policije Veselin Milić, tužilaštvo traži pritvor
Euronews pre 2 satajoš 48 povezanih
Politika ponovo vlasnik NIN-a, Timofejev završava svoj urednički angažman u magazinu
RTV pre 3 satajoš 26 povezanih
Vreo maj u Pekingu: Amerika napravila zaokret ali odnosi Rusije i Kine su na mnogo višem nivou
Sputnik pre 44 minutajoš 96 povezanih
Obradović objasnio oscilacije u igri Zvezde: "Plej nam je momak koji je četiri meseca bio prikovan za krevet"
Telegraf pre 5 minutajoš 63 povezane