Povezane vesti
Intervju petkom - Enver Hodžaj: Proglašenje nezavisnosti Kosova „oblikovalo je razliku prošlosti i budućnosti"
Južne vesti 17.02.2023
BBC/Aleksandar Miladinović Iako je bila nedelja, 17. februar 2008. godine ni po čemu na Kosovu nije ličio na uobičajen kraj sedmice. „Ustao sam oko pet sati tog jutra, probudio sam dvoje dece, poljubio ih. „U mom stanu na Sunčanom bregu (naselje u… »
Intervju petkom – Enver Hodžaj: Proglašenje nezavisnosti Kosova „oblikovalo je razliku prošlosti i budućnosti“
Danas 17.02.2023
Iako je bila nedelja, 17. februar 2008. godine ni po čemu na Kosovu nije ličio na uobičajen kraj sedmice. „Ustao sam oko pet sati tog jutra, probudio sam dvoje dece, poljubio ih. „U mom stanu na Sunčanom bregu (naselje u Prištini) čekao je fotograf… »
Vesti dana »

Istorijski susret Trumpa i Putina - usaglašeno više pitanja, ali ne i kraj rata
Bloomberg Adria pre 36 minutajoš 24 povezane

Uživo bura nakon samita Putina i Trampa! Oglasio se Kremlj o sastanku sa Zelenskim, ključni uslov Amerike nije ispunjen: Rusi non-stop provocirali, jedna rečenica je sve bacila u trans
Blic pre 31 minutajoš 60 povezanih

"Jokić je lud": Ameri poludeli nakon Nikolinog poteza u dresu Srbije (video)
Večernje novosti pre 1 minutjoš 25 povezanih

Stižu pljuskovi i grmljavina u Srbiju: Posle kiše biće nevreme od ovog datuma, a evo kakvo je vreme do kraja avgusta
Nova pre 36 minutajoš 21 povezana

"Putin 1 - Tramp 0" Nemci čupaju kose, Išinger ne može da sakrije bes zbog samita na Aljasci
Alo pre 51 minutajoš 14 povezanih