Povezane vesti
Haos u Nemačkoj! Na "udaru" oko 300.000 ljudi: Ovi delovi zemlje potpuno paralisani - Odbijeni važni zahtevi
Mondo 17.02.2023
Na sedam nemačkih aerodroma započeo je štrajk koji će trajati 24 časa. Na sedam nemačkih aerodroma započeo je štrajk koji će trajati 24 časa. U četvrtak uveče na sedam nemačkih aerodroma započeo je štrajk koji će trajati 24 časa, a koji… »
Osam nemačkih aerodroma, uključujući i Frankfurt i Minhen, paralisano štrajkom
N1 Info 17.02.2023
Osam nemačkih aerodroma, među kojima su i najposećeniji Frankfurt i Minhen, paralisani su zbog štrajka osoblja, a to se dešava u vreme pregovora o platama zaposlenih. Jednodnevna obustava rada pogađa aerodrome u Bremenu, Dortmundu, Frakfurtu… »
Štrajk osoblja njemačkih aerodroma pogađa stotine hiljada putnika
Al Jazeera 17.02.2023
Otkazivanjem 2.340 letova na aerodromima u Bremenu, Dortmundu, Frankfurtu, Hamburgu, Hannoveru, Minhenu i Stuttgartu pogođeno je 295.000 putnika. Na sedam njemačkih aerodroma u petak se održava 24-satni štrajk, koji bi mogao pogoditi gotovo 300.000… »
Osam nemačkih aerodroma paralisano zbog štrajka osoblja
Danas 17.02.2023
Osam nemačkih aerodroma, među kojima su i najposećeniji Frankfurt i Minhen, paralisani su danas zbog štrajka osoblja, a to se dešava u vreme pregovora o platama zaposlenih. Jednodnevna obustava rada pogadja aerodrome u Bremenu, Dortmundu, Frakfurtu… »
Na nemačkim aerodromima otkazano oko 2.340 letova zbog štrajkova
Radio 021 17.02.2023
Zbog štrajkova zaposlenih na sedam nemačkih aerodroma u Bremenu, Dortmundu, Frankfurtu, Hamburgu, Hanoveru, Minhenu i Štutgartu otkazano je oko 2.340 letova, a pogođeno 300.000 putnika. Sindikati radnika zaposlenih na namačkim aerodromima stupili su… »
Zbog štrajka radnika na nemačkim aerodromima otkazano oko 2.340 letova
Telegraf 17.02.2023
Nemački sindikat Ver.di najavio je štrajk u sredu. Zbog štrajkova zaposlenih na sedam nemačkih aerodroma u Bremenu, Dortmundu, Frankfurtu, Hamburgu, Hanoveru, Minhenu i Študgartu otkazano je oko 2.340 letova, a pogođeno 300.000 putnika. Sindikati… »
Vesti dana »

Dudić ostaje na klupi Radničkog: "Ispunio sam želju navijača, sada ja želim pun stadion 'Čika Dača' na svakom meču"
iKragujevac pre 22 minutajoš 16 povezanih

BLOG Požarevac spreman za celodnevni protest, skupovi širom Srbije
Vreme pre 26 minutajoš 28 povezanih

Železnička stanica u Novom Sadu možda će biti srušena, kaže ministarka Sofronijević
Nova ekonomija pre 7 minutajoš 20 povezanih

Najmanje 26 mrtvih u izraleskom napadu blizu centra za pomoć u Gazi: spasioci
Danas pre 42 minutajoš 19 povezanih

Matijas Lesor pobesneo zbog toga što je PSŽ uzeo LŠ: "Ne znam ni što sam gledao ovo"
Telegraf pre 31 minutajoš 18 povezanih