Повезане вести
КСС губи битку за пеђиног сина: Андреј Стојаковић представља Грчку
Вечерње новости 17.02.2023
ЗА Предрага Стојаковића није постојала дилема да ли ће изабрати дрес Србије или Грчке. За његовог 18-годишњег сина Андреја та дилема је очигледно близу разрешења које не иде у прилог напорима КСС да приволи наследника нашег… »
Син Предрага Стојаковића наступиће на „Ол-стар“ утакмици најталентованијих средњошколаца у САД
Данас 17.02.2023
Андреј Стојаковић, син бившег прослављеног српског кошаркаша Предрага Стојаковића, играће на средњошколском „Ол Америкен“ мечу, једној врсти ол-стар утакмице на којој ће наступити најталентованији играчи из САД у свом узрасту… »
Син Пеђе Стојаковића одлучио да игра за Грчку? (ВИДЕО)
Вести онлине 17.02.2023
Син легендарног кошаркаша Предрага Стојаковића Андреј Стојаковић (18) је у својој средњој школи Џезуит у Сакраменту добио дрес који ће носити на престижној утакмици “МцДоналд’с Алл-Америцан Гаме”, а том приликом је истакао да… »
Анреј Стојаковић бира Грчку пре Србије: „Узбуђен сам што представљам Сакраменто и Грчку“! (видео)
Хот спорт 17.02.2023
Син легендарног српског кошаркаша, један је од најталентованијих играча из класе 2023 Андреј Стојаковић, син бившег српског кошаркаша и грчке манекенке, рођен је у Солуну а одрастао је у САД-у. Овај 18-годишњи бек тренутно… »
Син Пеђе Стојаковића одлучио да игра за Грчку?
Н1 Инфо 17.02.2023
Андреј Стојаковић, син прослављеног Предрага Стојаковића, добио је позив за МцДоналд'с Алл-Америцан Гаме, у којој учествују најбољи играчи који су те године завршили средњу школу. „Ствара сам свој пут“, рекао је Предраг… »
Син Пеђе Стојаковића неће играти за Србију?! Андреј добио велико признање, па поменуо другу земљу - "Драго ми је..."
Мондо 17.02.2023
Талентовани кошаркаш очигледно је изабрао државу коју представља. Талентовани кошаркаш очигледно је изабрао државу коју представља. Син легендарног Пеђе Стојаковића све је познатији у САД где кроз средњу школу гради озбиљну… »
Србија губи великог талента? Стојаковићев син: Узбуђен сам што представљам Сакраменто и Грчку
Нова 17.02.2023
Случај Стојаковић би могао поново да буде актуелан. Након што је Предраг одлучио да заигра за Југославију, Андреј би могао да представља Грчку. Андреј Стојаковић, син Предрага, рођен је у Солуну, а одрастао је у САД. Пред… »
Син Пеђе Стојаковића одлучио да игра за Грчку?
Спорт клуб 17.02.2023
Подели : Андреј Стојаковић, син прослављеног Предрага Стојаковића, добио је позив за МцДоналд'с Алл-Америцан Гаме, у којој учествују најбољи играчи који су те године завршили средњу школу. „Ствара сам свој пут“, рекао је… »
Вести дана »

Путинова понуда на столу! Ево шта председник Русије тражи како би се окончао рат у Украјини!
Курир пре 3 минутајош 17 повезаних

Једна особа погинула, две повређене, у судару аутобуса и путничког возила на путу Чачак -Крагујевац
Глас Шумадије пре 38 минутајош 30 повезаних