Povezane vesti

KSS gubi bitku za peđinog sina: Andrej Stojaković predstavlja Grčku

KSS gubi bitku za peđinog sina: Andrej Stojaković predstavlja Grčku

Večernje novosti 17.02.2023
ZA Predraga Stojakovića nije postojala dilema da li će izabrati dres Srbije ili Grčke. Za njegovog 18-godišnjeg sina Andreja ta dilema je očigledno blizu razrešenja koje ne ide u prilog naporima KSS da privoli naslednika našeg proslavljenog… »
Sin Predraga Stojakovića nastupiće na „Ol-star“ utakmici najtalentovanijih srednjoškolaca u SAD

Sin Predraga Stojakovića nastupiće na „Ol-star“ utakmici najtalentovanijih srednjoškolaca u SAD

Danas 17.02.2023
Andrej Stojaković, sin bivšeg proslavljenog srpskog košarkaša Predraga Stojakovića, igraće na srednjoškolskom „Ol Ameriken“ meču, jednoj vrsti ol-star utakmice na kojoj će nastupiti najtalentovaniji igrači iz SAD u svom uzrastu. Andrej… »
Sin Peđe Stojakovića odlučio da igra za Grčku? (VIDEO)

Sin Peđe Stojakovića odlučio da igra za Grčku? (VIDEO)

Vesti online 17.02.2023
Sin legendarnog košarkaša Predraga Stojakovića Andrej Stojaković (18) je u svojoj srednjoj školi Džezuit u Sakramentu dobio dres koji će nositi na prestižnoj utakmici “McDonald’s All-American Game”, a tom prilikom je istakao da je ponosan… »
Anrej Stojaković bira Grčku pre Srbije: „Uzbuđen sam što predstavljam Sakramento i Grčku“! (video)

Anrej Stojaković bira Grčku pre Srbije: „Uzbuđen sam što predstavljam Sakramento i Grčku“! (video)

Hot sport 17.02.2023
Sin legendarnog srpskog košarkaša, jedan je od najtalentovanijih igrača iz klase 2023 Andrej Stojaković, sin bivšeg srpskog košarkaša i grčke manekenke, rođen je u Solunu a odrastao je u SAD-u. Ovaj 18-godišnji bek trenutno nastupa za srednju… »
Sin Peđe Stojakovića odlučio da igra za Grčku?

N1 Info 17.02.2023
Andrej Stojaković, sin proslavljenog Predraga Stojakovića, dobio je poziv za McDonald's All-American Game, u kojoj učestvuju najbolji igrači koji su te godine završili srednju školu. „Stvara sam svoj put“, rekao je Predrag Stojaković, a Andrej… »
Sin Peđe Stojakovića neće igrati za Srbiju?! Andrej dobio veliko priznanje, pa pomenuo drugu zemlju - "Drago mi je..."

Sin Peđe Stojakovića neće igrati za Srbiju?! Andrej dobio veliko priznanje, pa pomenuo drugu zemlju - "Drago mi je..."

Mondo 17.02.2023
Talentovani košarkaš očigledno je izabrao državu koju predstavlja. Talentovani košarkaš očigledno je izabrao državu koju predstavlja. Sin legendarnog Peđe Stojakovića sve je poznatiji u SAD gde kroz srednju školu gradi ozbiljnu košarkašku… »
Srbija gubi velikog talenta? Stojakovićev sin: Uzbuđen sam što predstavljam Sakramento i Grčku

Srbija gubi velikog talenta? Stojakovićev sin: Uzbuđen sam što predstavljam Sakramento i Grčku

Nova 17.02.2023
Slučaj Stojaković bi mogao ponovo da bude aktuelan. Nakon što je Predrag odlučio da zaigra za Jugoslaviju, Andrej bi mogao da predstavlja Grčku. Andrej Stojaković, sin Predraga, rođen je u Solunu, a odrastao je u SAD. Pred Ol-star utakmicu srednjih… »

Sport klub 17.02.2023
Podeli : Andrej Stojaković, sin proslavljenog Predraga Stojakovića, dobio je poziv za McDonald's All-American Game, u kojoj učestvuju najbolji igrači koji su te godine završili srednju školu. „Stvara sam svoj put“, rekao je Predrag Stojaković… »
Sin Peđe Stojakovića već izabrao nacionalni tim, ništa od Srbije?

Sin Peđe Stojakovića već izabrao nacionalni tim, ništa od Srbije?

Sportske.net 17.02.2023
Sin legendarnog košarkaša Predraga Stojakovića Andrej Stojaković (18) dobio je poziv za prestižnu utakmicu "McDonald's All-American Game" u kojoj učestvuju najbolji igrači koji su te godine završili srednju školu u Sjedinjenim Američkim… »

Vesti dana »