Povezane vesti

Pred ulazak u Zadrugu doživeo udes! Bilal objavio snimak s lica mesta - "Rođendan mi je super počeo, a tek večeras..."

Pred ulazak u Zadrugu doživeo udes! Bilal objavio snimak s lica mesta - "Rođendan mi je super počeo, a tek večeras..."

Mondo 17.02.2023
Majina bivša ljubav, Bilal Brajlović, spreman je za veliki povratak u Zadrugu, ali mu dan nije počeo onako kako se nadao... Majina bivša ljubav, Bilal Brajlović, spreman je za veliki povratak u Zadrugu, ali mu dan nije počeo onako kako se nadao… »
(Video) Pred ulazak u Zadrugu doživeo udes: Zadrugar se odmah oglasio: "Rođendan mi je super počeo"

(Video) Pred ulazak u Zadrugu doživeo udes: Zadrugar se odmah oglasio: "Rođendan mi je super počeo"

Blic 17.02.2023
Bilal Brajilović, koji navodno uskoro ulazi u "Zadrugu", doživeo je udes. Bilal je, naime, na svom Instagramu objavio snimak dva sudarena automobila. - Rođendan mi je super počeo a tek večeras - napisao je Bilal. Inače, Bilal Brajilović je nedavno… »
Bilal Brajlović doživeo udes pred ulazak u Zadrugu! Zadrugar se odmah oglasio: Rođendan mi je super počeo (video)

Bilal Brajlović doživeo udes pred ulazak u Zadrugu! Zadrugar se odmah oglasio: Rođendan mi je super počeo (video)

Kurir 17.02.2023
Ulazak Bilala Brajlovića u "Zadrugu" se odavno najavljuje, a zadrugar se sada oglasio na Instagramu i zabrinuo sve. Bilal je objavio snimak dva sudarena automobila. - Rođendan mi je super počeo a tek večeras - napisao je Bilal. Prema pisanjima medija… »
Vanredno ubacivanje u Zadrugu 6: Dva takmičara stižu na imanje, Maji Marinković neće biti dobro: "Produkcija će napraviti…

Vanredno ubacivanje u Zadrugu 6: Dva takmičara stižu na imanje, Maji Marinković neće biti dobro: "Produkcija će napraviti…

Blic 17.02.2023
Bilal Brajilović nedavno je napustio "Zadrugu zbog povrede noge, a sada kada se oporavio navodno se očekuje njegov povratak u rijaliti i njegovoj, sada već bivšoj devojci, Maji Marinković neće biti dobro zbog toga. - Produkcija je rešila da napravi… »
Bilal se vraća u zadrugu, Maji neće biti dobro! U Šimanovce ne stiže sam - isplivao tajni plan produkcije!

Bilal se vraća u zadrugu, Maji neće biti dobro! U Šimanovce ne stiže sam - isplivao tajni plan produkcije!

Mondo 17.02.2023
Bilal Brajlović će se posle oporavka noge ponovo pridružiti zadrugarima, među kojima je i njegova bivša devojka Maja Marinković. Bilal Brajlović će se posle oporavka noge ponovo pridružiti zadrugarima, među kojima je i njegova bivša devojka… »

Vesti dana »