Povezane vesti

Pogledajte snimak spasavanja Dragana i njegove ćerke (6) iz snega: Umorni smo i nazebli, smirujemo najbliže! Hvala momcima…

Pogledajte snimak spasavanja Dragana i njegove ćerke (6) iz snega: Umorni smo i nazebli, smirujemo najbliže! Hvala momcima…

Kurir 17.02.2023
Dragan D. iz Beogarada i njegova šestogodišnja ćerkica odmaraju posle drame koju su imali nakon nestanka u sredu posle podne. Njihova porodica i nadležni organi intenzivno su tragali za njima, a pronađeni su 24 sata posle misterioznog nestanka živi… »
„Morao sam da mislim na Milicu kako ne bih stvorio veću paniku“: Dragan Daničić o trenucima kada je shvatio da je…

„Morao sam da mislim na Milicu kako ne bih stvorio veću paniku“: Dragan Daničić o trenucima kada je shvatio da je…

Nova 17.02.2023
Dragan Daničić (37) i njegova ćerka Milica (6) pronađeni su juče nakon skoro 24 sata potrage u okolini Despotovca, nakon što im se dan ranije izgubio trag kada su, prema rečima Dragonove devojke Jovane J., krenuli da posete vodopad u blizini Lisja… »
Objavljen snimak izvlačenja Dragana i njegove ćerke: I spasioci se jedva iščupali iz snega u blizini manastira

Objavljen snimak izvlačenja Dragana i njegove ćerke: I spasioci se jedva iščupali iz snega u blizini manastira

Mondo 17.02.2023
Dragan Daničić objavio snimak u kome zahvaljuje ljudima koji su spasili njegovu ćerku i njega. Dragan Daničić objavio snimak u kome zahvaljuje ljudima koji su spasili njegovu ćerku i njega. Dragan Daničić i njegova ćerkica (6) pronađeni su kod… »
"Hvala momcima koji su nas nahranili i iščupali": Dragan koji se sa ćerkicom (6) izgubio na putu ka manastiru objavio snimak…

"Hvala momcima koji su nas nahranili i iščupali": Dragan koji se sa ćerkicom (6) izgubio na putu ka manastiru objavio snimak…

Blic 17.02.2023
Zavejani, bez signala na telefonu, izgubljeni u šumi, nadajući se da će neko naići i spasiti ih... Cela Srbija strepela je povodom nestanka Dragana Daničića i njegove ćerkice (6) koji su pronađeni nakon 24 sata od nestanka kod manastira u Zlotu… »
Privatni detektiv za kurir TV o procesu potrage za nestalim: Imamo sve uslove da napravimo sistem kojim ćemo rešavati ovaj…

Privatni detektiv za kurir TV o procesu potrage za nestalim: Imamo sve uslove da napravimo sistem kojim ćemo rešavati ovaj…

Kurir 17.02.2023
Dragan Daničić i njegova ćerkica Milica, za kojima se tragalo od preksinoć, pronađeni su juče oko 15 sati. Policija ih je prema saznanjima medija pronašla u okolini Despotovca gde su se izgubili i ostali bez signala. "Ljudi, mi smo dobro, hvala… »
"Nestanci ljudi mobilišu celu zajednicu" Nedić: Veoma je bitno da informacije što pre dođu do medija i da budu verodostojne

"Nestanci ljudi mobilišu celu zajednicu" Nedić: Veoma je bitno da informacije što pre dođu do medija i da budu verodostojne

Kurir 17.02.2023
Dragan Daničić iz Beograda i njegova šestogodišnja ćerka, kojima se svaki trag izgubio u sredu posle podne, pronađeni su juče, 24 sata posle misterioznog nestanka, živi i zdravi u blizini Despotovca. Oni su, kako je Dragan rekao, krenuli u… »

Vesti dana »