Povezane vesti
Oglasio se Memedović nakon afere sa platama! Tvrdili da zarađuje 34.000€: "Moja emisija se ne finansira iz budžeta RTS!"
Mondo 17.02.2023
Oglasio se Jovan Memedović nakon tvrdnji predsednika Upravnog odbora Radio-televizije Srbije. Oglasio se Jovan Memedović nakon tvrdnji predsednika Upravnog odbora Radio-televizije Srbije. Urednik i voditelj emisije "Sasvim prirodno", Jovan Memedović se… »
Jovan Memedović se oglasio posle tvrdnji o trošenju novca na RTS
N1 Info 17.02.2023
Urednik i voditelj emisije "Sasvim prirodno" Jovan Memedović najavio je na svom Instagramu novu epizodu, osvrćući se na tvrdnje da za nju uzima ogroman novac od Javnog servisa, preko svoje producentske kuće. „Ova emisija „Sasvim prirodno“, kao i… »
Jovan Memedović se oglasio povodom optužbi o trošenju novca na RTS
Danas 17.02.2023
Urednik i voditelj emisije Sasvim prirodno Jovan Memedović najavio je na svom Instagram profilu novu epizodu, osvrćući se na optužbe da za nju uzima ogroman novac od Javnog servisa, preko svoje producentske kuće. „Ova emisija Sasvim prirodno, kao i… »
Jovan Memedović se oglasio posle tvrdnji o trošenju novca na RTS
Novi magazin 17.02.2023
Urednik i voditelj emisije "Sasvim prirodno" Jovan Memedović najavio je na svom Instagramu novu epizodu, osvrćući se na tvrdnje da za nju uzima ogroman novac od Javnog servisa, preko svoje producentske kuće. „Ova emisija „Sasvim prirodno“, kao i… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 6 satijoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 6 satijoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 7 satijoš 2 povezane