Povezane vesti
"Nismo mislili o sebi, već samo da dete ne nastrada" Novitović ponosan na 30 srpskih heroja, vrhunac bilo spasavanje devojčice…
Blic 17.02.2023
Vršilac dužnosti direktora Republičke uprave civilne zaštite Milan Novitović izjavio je po povratku specijalističkog tima sa 30 učesnika spasilačke misije u Turskoj da je uspešno obavljen zadatak na koji su upućeni odlukom Vlade Republike Srpske i po… »
Stigli heroji: Završena humanitarna misija u Turskoj
Blic 17.02.2023
U Republiku Srpsku vratio se specijalistički tim Republičke uprave Civilne zaštite koji je 10 dana boravio u humanitarnoj misiji u Turskoj kako bi pomogao u oblasti razrušenoj katastrofalnim zemljotresom u kojem je živote izgubilo više od 38.000 ljudi. U… »
Vesti dana »
Profesor Radosavljević o povećanju srpskog udela u NIS-u za pet odsto: Ako smo nešto dobili, možda je to još jedan partijski član u upravnom odboru
Insajder pre 1 satjoš 41 povezana
Jelena Kleut: Moj slučaj mogući početak veoma opasne prakse – da svi oni koji glasnije dižu glas budu sklonjeni
Nova pre 7 minutajoš 34 povezane
EU se bori da izbegne Trampove carine zbog Grenlanda, sprema povratne mere
Nova ekonomija pre 1 satjoš 33 povezane
"Niste mi dali Nobela, nemam potrebu da mislim na vas": Isplivala Trampova prepiska sa skandinavskim liderima
Mondo pre 2 satajoš 83 povezane
Uhapšen Piroćanac sa kokainom i sumnjivim parama, kao i Nišlija sa marihuanom
Serbian News Media pre 2 satajoš 31 povezana