Povezane vesti
"Ja poznajem dva Zdravka": Čola je 16 godina radio sa Tamarom, a ona otkriva: "Znala sam da se zabrinem za njega", evo što…
Blic 17.02.2023
Pevačica Tamara Marković, koja je svojevremeno bila u bendu Zdravka Čolića, odlučila je da istupi javno i otkrije sve o saradnji sa čuvenim pevačem. Punih 16 godina sarađivala je sa Zdravkom Čolićem, pa su imali mnogo prilika da se zbliže. - 1998… »
"Mojih 16 godina sa zdravkom čolićem!" Pevačica otkriva sve o odnosu sa Čolom, ovo su detalji!
Kurir 17.02.2023
Tamara Marković, nekadašnji prateći vokal u bendu Zdravka Čolića, koja je punih šesnaest godina provodila dane i noći na koncertima ove velike jugoslovenske zvezde, nastupajući zajedno sa njim na sceni i praveći mu društvo na putovanjima širom sveta. -… »
Vesti dana »

Rusiju pogodio jedan od najjačih zemljotresa ikada, cunami stigao do Japana i SAD, aktivirao se i vulkan na Kamčatki
NIN pre 11 minutajoš 224 povezane

"Grobari, molim vas..." Trener Partizana imao jako bitnu molbu za navijače pred meč sa Oleksandrijom
Večernje novosti pre 41 minutajoš 30 povezanih

Ovog datuma stižu olujne nepogode Objavljena je prognoza za naredne dane
Alo pre 11 minutajoš 30 povezanih

(BLOG) Studenti DUNP proglasili pobedu: Večeras novi protesti u Kraljevu, Novom Pazaru i Kragujevcu
N1 Info pre 11 minutajoš 23 povezane