Povezane vesti

Vlasnici pustili staforde na ženu, oni je izujedali je po licu i razvlačili po zemlji! Napadnuta žena iz Bora inače je poznata…

Vlasnici pustili staforde na ženu, oni je izujedali je po licu i razvlačili po zemlji! Napadnuta žena iz Bora inače je poznata…

Blic 17.02.2023
Dva staforda napala su sinoć ženu u Boru, izujedali je po lici u prakitčno razvlačili po zemlji! U Homoljskoj ulici u večernjim satima, par iz Bora, mladić i devojka, koji su na povodcima držali staforde, pustili su ih i on napali su Boranku Tamaru N… »
"Oborili su me na zemlju, krenuli da kidišu i ujedaju me po glavi": Tamaru napali stafordi, vlasnici stajali pored, a kad je…

"Oborili su me na zemlju, krenuli da kidišu i ujedaju me po glavi": Tamaru napali stafordi, vlasnici stajali pored, a kad je…

Blic 17.02.2023
Tamaru Novaković iz Bora, ženu koja inače brine o napuštenim životinjama, dva staforda u pratnji svojih vlasnika napala su sinoć. Psi su ženu izujedali po licu i praktično razvlačili po zemlji! Sve je počelo tako što je Tamara čula lavež pasa koje su… »

Vesti dana »

Pet novinara Al Džazire ubijeno kod bolnice Al-Šifa u Gazi

Pet novinara Al Džazire ubijeno kod bolnice Al-Šifa u Gazi

BBC News pre 26 minutajoš 22 povezane
Artiljerija sprečila manevre

Artiljerija sprečila manevre

Vesti online pre 41 minutajoš 45 povezanih
Vatra se proširila do Čanja

Vatra se proširila do Čanja

Danas pre 1 satjoš 18 povezanih