Povezane vesti
"Dok sam živa neću odustati": Pevačica boluje od teške bolesti, u 50. godini ne odustaje od vantelesne oplodnje
Blic 18.02.2023
Folk pevačica Sanja Maletić uvek je nasmejana, a malo ko zna da godinama suočava sa brojnim zdravstvenim problemima. Naime, Sanja je u 29. godini dobila Koksaki virus, za kojim su nastavila da se nižu i druga oboljenja. - Nažalost, ja sam sa 29 godina… »
Srpska pevačica boluje od dve teške bolesti, a treću je pobedila kao mlada: Na pragu pedesete je, ali ne odustaje od borbe za…
Nova 18.02.2023
Sanja Maletić godinama je deo naše estradne scene. Pevačicu su obožavaoci viđali uvek nasmejanu, kako svojim pesmama uveseljava publiku, a malo ko zna da se godinama suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Naime, Sanja Maletić je u 29. godini… »
Vesti dana »

Grbović (PSG) o Vučićevom pozivu na dijalog: Upućen tako da bude odbijen
Beta pre 3 satajoš 90 povezanih

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 65 povezanih

Građane Beograda u protesnoj šetnji kordoni policije sprečili da priđu zgradi RTS
Beta pre 2 satajoš 16 povezanih

(Mapa) "pratite hitna upozorenja": Danas pljuskovi, grad i olujni vetar, RHMZ se oglasio rano jutros: Jako nevreme će se sručiti na ove delove Srbije!
Blic pre 26 minutajoš 71 povezana

Mađarska proziva Brisel: "Napali nas raketama, EU mora da reaguje na udar na Družbu"
B92 pre 15 minutajoš 26 povezanih