Povezane vesti
Dok se nagađa o izborima, poverenica SNS Ana Brnabić „na terenu“ s građanima
N1 Info 18.02.2023
U jeku nagađanja o eventualnim vanrednim izborima, poverenica Srpske napredne stranke za grad Beograd Ana Brnabić razgovarala je danas sa građanima u voždovačkim prostorijama stranke, odakle je najavila da će više vremena provoditi na terenu… »
"Mnogo mi znači kada mi ljudi ispričaju svoje probleme": Brnabić posetila građane na Voždovcu
Telegraf 18.02.2023
Mnogo mi u poslu znači kada ljudi ispričaju svoje probleme. Poverenica SNS za grad Beograd Ana Brnabić razgovarala je danas sa građanima u voždovačkim prostorijama stranke, odakle je najavila da će više vremena provoditi na terenu sa građanima… »
Vesti dana »

Obustavljen saobraćaj svih međugradskih vozova! "Srbijavoz": Primili smo poziv da su postavljene eksplozivne naprave
Kurir pre 51 minutajoš 15 povezanih

(Video) "ja bih unutra bacio molotovljev koktel" Evo kako je novosadska grupa kovala plan za destabilizaciju države! Na sve načine pokušavaju da građane uvuku u građanski rat
Dnevnik pre 38 minutajoš 12 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 1 satjoš 11 povezanih

Od danas zabranjen ulaz u Narodnu Skupštinu: Odluka doneta iz bezbednosnih razloga, evo do kad će biti na snazi
Mondo pre 50 minutajoš 10 povezanih

Delegacije Rusije, Kine i Irana u Pekingu razgovaraju o nuklearnom programu Teherana
RTV pre 57 minutajoš 1 povezana