Povezane vesti
"Čuo sam kako zove u pomoć, trčao sam bos da je uhvatim": Hrabri vojnik spasio devojku iz hladne Drine
Telegraf 18.02.2023
Hrabri narednik, medicinski tehničar Deminerskog bataljona OS BIH, dobio je aplauz okupljenih meštana. Zahvaljujući brzoj reakciji pripadnika Oružanih snaga BiH Zihada Hrelje iz Vitkovića kod Goražda danas je spasen jedan ljudski život. Nakon što su… »
"Čuo sam kako zove u pomoć, trčao sam bos da je uhvatim" Hrabri vojnik spasao devojku iz hladne Drine
Blic 18.02.2023
Zahvaljujući brzoj reakciji pripadnika Oružanih snaga BiH Zihada Hrelje iz Vitkovića kod Goražda danas je spasen jedan ljudski život. Nakon što su meštani uočili devojku u dvadesetim godinama kako se bori sa brzacima Drine, Hrelja je istrčao iz stana i… »
Vesti dana »
Rubio o najosetljivijem pitanju u odnosu SAD i Kine: "Politika Vašingtona prema Tajvanu nepromenjena"
Blic pre 1 satjoš 33 povezane
"Kad smo povezani, svi smo jači", Đedović Handanović iz Atine najavila kapitalne projekte: Srbija na putu da postane tranzitni energetski centar regiona
Kurir pre 10 minutajoš 28 povezanih
'Armagedon': Novi ruski napad na Kijev, više od 20 poginulih, među njima i dete
BBC News pre 20 minutajoš 19 povezanih
Vremenska prognoza Srbije za 15. maj 2026: sunčano pre podne, pljuskovi i grmljavina popodne
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 21 povezana