Повезане вести
Ово је Жељко из јагњила, добитник стана у Београду: "Ја свима причам да ћу добити, а они ми кажу...!" Ево шта ће с…
Курир 19.02.2023
Трособантан у Београду у насељу "Петица" је дошао у праве руке, свима сам причао да ћу добити стан у наградној игри "Узми рачун и победи", али нико од комшија ми није веровао, каже за Курир Жељко Мијатовић (32) из села Јагњило… »
"До САД сам се сретао са материјалним губицима, али срећа се вратила": Добитник стана у игри "Узми рачун и победи": Сви знају…
Блиц 19.02.2023
Зоран Стојичић, добитник двособног стана у "Земунским капијама" у оквиру игре "Узми рачун и победи", каже за РТС да извлачење нису гледали и да су срећне вести чули од колега и пријатеља. Истиче да се до вечерас углавном… »
Извучени добитници четвртог кола: Ко је освојио станове у оквиру наградне игре „Узми рачун и победи“?
Данас 18.02.2023
У оквиру наградне игре “Узми рачун и победи” вечерас су на РТС извучена нова два добитника станова у Београду. У овом извлачењу, извучени су двособан и трособан стан у Београду. Двособан стан од 54,03 квадрата у Земунским… »
Вести дана »
Вучић на ГЛОБСЕЦ форуму: Ово су три опције за НИС; 15. јануар крајњи рок ФОТО
Б92 пре 30 минутајош 31 повезана
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично ће се објављивати на Порталу отворених података
Нова економија пре 1 сатјош 21 повезана
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 26 минутајош 31 повезана
Грађанске слободе "под репресијом": Србија доспела у ранг Грузије, Зимбабвеа, Пакистана и Ел Салвадора
Радио 021 пре 3 сатајош 16 повезаних