Повезане вести

Ово је Жељко из јагњила, добитник стана у Београду: "Ја свима причам да ћу добити, а они ми кажу...!" Ево шта ће с…

Ово је Жељко из јагњила, добитник стана у Београду: "Ја свима причам да ћу добити, а они ми кажу...!" Ево шта ће с…

Курир 19.02.2023
Трособантан у Београду у насељу "Петица" је дошао у праве руке, свима сам причао да ћу добити стан у наградној игри "Узми рачун и победи", али нико од комшија ми није веровао, каже за Курир Жељко Мијатовић (32) из села Јагњило… »
"До САД сам се сретао са материјалним губицима, али срећа се вратила": Добитник стана у игри "Узми рачун и победи": Сви знају…

"До САД сам се сретао са материјалним губицима, али срећа се вратила": Добитник стана у игри "Узми рачун и победи": Сви знају…

Блиц 19.02.2023
Зоран Стојичић, добитник двособног стана у "Земунским капијама" у оквиру игре "Узми рачун и победи", каже за РТС да извлачење нису гледали и да су срећне вести чули од колега и пријатеља. Истиче да се до вечерас углавном… »
Извучени добитници четвртог кола: Ко је освојио станове у оквиру наградне игре „Узми рачун и победи“?

Извучени добитници четвртог кола: Ко је освојио станове у оквиру наградне игре „Узми рачун и победи“?

Данас 18.02.2023
У оквиру наградне игре “Узми рачун и победи” вечерас су на РТС извучена нова два добитника станова у Београду. У овом извлачењу, извучени су двособан и трособан стан у Београду. Двособан стан од 54,03 квадрата у Земунским… »

Вести дана »