Повезане вести

Ђукановић: Још нисам донео одлуку да ли ћу се кандидовати

Вести онлине 19.02.2023
Председник Црне Горе Мило Ђукановић изјавио је да још није донео одлуку да ли ће се кандидовати на председничким изборима 19. марта. Ђукановић је у разговору за ДВ најавио одлуку у наредних неколико дана. – Ја сам већ 30 година у… »
Ђукановић: Још нисам донео одлуку да ли ћу се кандидовати на председничким изборима

Ђукановић: Још нисам донео одлуку да ли ћу се кандидовати на председничким изборима

Еуроневс 19.02.2023
Председник Црне Горе Мило Ђукановић изјавио је да још није донео одлуку да ли ће се кандидовати на председничким изборима 19. марта. Ђукановић је у разговору за ДВ најавио одлуку у наредних неколико дана. "Ја сам већ 30 година у… »

РТВ 19.02.2023
ПОДГОРИЦА - Председник Црне Горе Мило Ђукановић изјавио је да још није донео одлуку да ли ће се кандидовати на председничким изборима 19. марта. Ђукановић је у разговору за ДВ најавио одлуку у наредних неколико дана. Ја сам већ… »

Политика 19.02.2023
МИНХЕН – Председник Црне Горе Мило Ђукановић изјавио је да још није донео одлуку да ли ће се кандидовати на председничким изборима 19. марта. Ђукановић је у разговору за Дојче веле најавио одлуку у наредних неколико дана. „Ја сам… »
Ђукановић и даље дума о кандидатури: Поручио из Минхена - "Нисам донео одлуку, имам право на умор"

Ђукановић и даље дума о кандидатури: Поручио из Минхена - "Нисам донео одлуку, имам право на умор"

Вечерње новости 19.02.2023
ПРЕДСЕДНИК Црне Горе Мило Ђукановић још није донео одлуку да ли ће се кандидовати на председничким изборима 19. марта. Фото В. К. У разговору за Дојче веле најавио је одлуку у наредних неколико дана. - Ја сам већ тридесет година… »

Вести дана »