Povezane vesti
Đukanović: Crna Gora nije neprijatelj Rusiji nego agresiji
Danas 19.02.2023
Crnogorski predsednik Milo Đukanović za DW je govorio o predstojećim izborima, odnosu Srbije i Kosova, nadama da će njegova zemlja postati iduća članica EU, i o tome da je došlo vreme za mirovne pregovore u Ukrajini. Predsednik Crne Gore Milo Đukanović… »
Đukanović progovorio o predsedničkoj kandidaturi: „Valjda imam pravo da budem umoran…“
Nova 19.02.2023
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da još nije doneo odluku da li će se kandidovati na predsedničkim izborima 19. marta. Đukanović je u razgovoru za DW najavio odluku u narednih nekoliko dana. „Ja sam već 30 godina u političkom životu Crne… »
Đukanović: Ne znam da li ću se kandidovati
Telegraf 19.02.2023
Na pitanje šta bi savetovao Beogradu i Prištini za nastavak dijaloga, Đukanović je rekao da nema drugog puta do puta sporazuma. Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da još nije doneo odluku da li će se kandidovati na predsedničkim izborima 19… »
Vesti dana »
Uživo (Foto/Video) Tramp u Kini: Kasni obraćanje predsednika SAD zbog neslaganja oko nošenja oružja agenata Tajne službe
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 68 povezanih
Zarobljeno 18 rudara u rudniku „Trepča jug” od sinoć u 1.30 časova
Mašina pre 5 minutajoš 15 povezanih
Ministarstvo poljoprivrede: Preduzete mere nakon što je u Nemačkoj pronađen hepatitis A u bobičastom voću iz Srbije
RTS pre 15 minutajoš 16 povezanih
Vučić: Ekspo 2027 znači budućnost, ušli smo u fazu najbržeg razvoja Srbije u istoriji
RTV pre 0 minutajoš 15 povezanih