Повезане вести

Дошао је тренутак ког су се сви прибојавали: Рушевине су сада препуне лешева, спасиоци одлазе, нада умире

Дошао је тренутак ког су се сви прибојавали: Рушевине су сада препуне лешева, спасиоци одлазе, нада умире

Нова 19.02.2023
Две недеље након првих разорних потреса који су погодили Турску и Сирију, чини се да наде за проналажење живих испод рушевина више нема. У прилог томе говори и чињеница да се велики број страних спасиилачких екипа већ повукао… »
У земљотресима на југу Турске досад погинуло 40.689 грађана

У земљотресима на југу Турске досад погинуло 40.689 грађана

Нова 19.02.2023
Председник Управе за катастрофе и управљање ванредним ситуацијама (АФАД) Јунус Сезер изјавио је да је “у земљотресима на југу Турске досад погинуло 40.689 особа”, јавља Анадолија. Сезер је потврдио да се завршавају акције… »
Стигао је тренутак ког су се сви прибојавали: Рушевине сада врве од лешева, спасиоци се повлаче, а Нада умире

Стигао је тренутак ког су се сви прибојавали: Рушевине сада врве од лешева, спасиоци се повлаче, а Нада умире

Курир 19.02.2023
Две недеље након што су разорни земљотреси погодили Турску и Сирију, делује као да наде за проналажење живих испод рушевина више нема. У прилог томе говори и чињеница да се велики број страних спасилачких екипа већ повукао из… »
"И даље се дрма, смрт долази": Тинејџер заробљен у рушевинама у Турској снимио опроштајни видео, мислио је да му је…

"И даље се дрма, смрт долази": Тинејџер заробљен у рушевинама у Турској снимио опроштајни видео, мислио је да му је…

Блиц 19.02.2023
Средњошколац из Турске потресао је нацију снимајући своје опроштаје са вољенима затрпан под рушевинама услед катастрофалног земљотреса који је раније овог месеца погодио подручје на граници са Сиријом. Потрес јачине 7,8… »
Две недеље од снажног земљотреса буставља се потрага за жртвама

Две недеље од снажног земљотреса буставља се потрага за жртвама

Инсајдер 19.02.2023
Мислим да више нема људи које можемо спасити, изјавио је у суботу увече на рушевинама у Антакији један од припадника нациоанлне управе за ванредне ситуације (АФАД) у Турској, скоро две недеље од снажног земљотреса који је… »
Земљотрес у Турској и Сирији: Обуставља се потрага за преживелима, више од 46.000 страдалих

Земљотрес у Турској и Сирији: Обуставља се потрага за преживелима, више од 46.000 страдалих

Данас 19.02.2023
Скоро две недеље после разорног земљотреса, представници Националне управе за ванредне ситуације (АФАД) најавили су обуставе потраге за преживелима и жртвама. „Мислим да више нема људи које можемо спасити“, изјавио је у… »
Спасилац из Турске: Мислим да више нема људи које можемо да спасимо

Спасилац из Турске: Мислим да више нема људи које можемо да спасимо

Данас 19.02.2023
Мислим да више нема људи које можемо спасити, изјавио је у суботу увече на рушевинама у Антакији један од припадника Националне управе за ванредне ситуације (АФАД) у Турској, скоро две недеље од снажног земљотреса који је… »
„Тата не плачи, долазе да нас спасу“: Емотиван сусрет оца и ћерке први пут након катастрофе у Турској (ВИДЕО)

„Тата не плачи, долазе да нас спасу“: Емотиван сусрет оца и ћерке први пут након катастрофе у Турској (ВИДЕО)

Данас 19.02.2023
Четверогодишња Гада Ајан (Аииан) и њен отац Ахмет поновно су се сусрели након што су били затрпани у хрпи рушевина која им је некада била дом на југу Турске. – Кад се почело трести, зграбио сам ћерку и цела породица је почела… »
ВИДЕО Лежали су испод рушевина, а онда су му одвели ћерку: „Прво сам чуо крике, јауке па дозивање – тата, тата“

ВИДЕО Лежали су испод рушевина, а онда су му одвели ћерку: „Прво сам чуо крике, јауке па дозивање – тата, тата“

Нова 19.02.2023
Четверогодишња девојчица Гада и њен отац Ахмет Ајан поновно су се сусрели након што су данима били затрпани под рушевинама дома у јужној Турској. У тренутку страшног потреса који је убио више од 45.000 људи били су заједно… »
Дирљив сусрет оца и ћерке (4) после земљотреса у Турској! Није му дала да се преда: То је моја девојчица, она је мој херој…

Дирљив сусрет оца и ћерке (4) после земљотреса у Турској! Није му дала да се преда: То је моја девојчица, она је мој херој…

Курир 19.02.2023
Број жртава разорног земљотреса у Турској расте из сата у сат и тренутно је премашио 40.000. Ипак, у мору лоших вести нађе се и понека лепа, попут ове. Четворогодишња девојчица Гада Ајан и њен отац Ахмет поновно су се сусрели… »

Вести дана »