Повезане вести

Анђела Ђуричић поново згрозила јавност: Прво љубила Звездану стопала, а сад и ово: Бивша жена и љубавница облећу око…

Анђела Ђуричић поново згрозила јавност: Прво љубила Звездану стопала, а сад и ово: Бивша жена и љубавница облећу око…

Блиц 19.02.2023
Анђела Ђуричић не престаје да шокира јавност када је њен однос са ожењеним Звезданом Славнићем у питању. Након бројних понижења која је имала због њега, Анђела је пре неколико дана згрозила јавност када му љубила стопала… »
Анђела шокирала јавност љубљењем звезданових стопала, а сада отишла корак даље Погледајте шта је овог пута урадила…

Анђела шокирала јавност љубљењем звезданових стопала, а сада отишла корак даље Погледајте шта је овог пута урадила…

Курир 19.02.2023
Анђела Ђуричић и Звездан Славнић лежали су заједно, те се том приликом, како је Славнић болестан, Анђела одлучила на шок потез. Наиме, она је узела влажне марамице и њима све време брисала Звезданове ноге, у чему је он уживао… »
Љубавница и жена облећу око звездана Ана и Анђела удруженим снагама брину о Славнићу, све пуца од непријатности

Љубавница и жена облећу око звездана Ана и Анђела удруженим снагама брину о Славнићу, све пуца од непријатности

Курир 19.02.2023
Ана Ћурчић иако је у лошим односима са Звезданом Славнићем, који ју је јавно преварио, а потом и оставио, користи сваки тренутак не би ли му се поново приближила. Како је Звездану синоћ било јако лоше, она му је одмах притрчала у… »
Драма у Задрузи због звездана! Гори од температуре, око њега и бивша жена и љубавница - Ана у паници отерала Анђелу!

Драма у Задрузи због звездана! Гори од температуре, око њега и бивша жена и љубавница - Ана у паници отерала Анђелу!

Мондо 19.02.2023
Звездан Славнић се током ноћи није осећао добро, па му је указана и лекарска помоћ, а снимак је објављен на друштвеним мрежама. Звездан Славнић се током ноћи није осећао добро, па му је указана и лекарска помоћ, а снимак је… »
Алекс Николић на удару свих да је завела славнића, а ово је његова верзија приче Звездан описао шта су радили испод покривача…

Алекс Николић на удару свих да је завела славнића, а ово је његова верзија приче Звездан описао шта су радили испод покривача…

Курир 19.02.2023
Звездан Славнић прокоментарисао је сукоб Александре Николић и Ане Ћурчић и том приликом је открио шта се дешавало у изолацији са старлетом. - Морам да кажем да се ништа између Алекс и мене није десило. За руку сам је само… »
Ана моли продукцију да звездана изведу напоље: Славнићу се слошило, не може да прича, она бризнула у плач: "Уплашила сам се"…

Ана моли продукцију да звездана изведу напоље: Славнићу се слошило, не може да прича, она бризнула у плач: "Уплашила сам се"…

Блиц 19.02.2023
Ана Ћурчић дошла је у паб ''Пријатељи'' како би помогла Звездану Славнићу коме је током ноћи било јако лоше. Након што је и Анђела Ђуричић желела да помогне свом драгом, Ана је одлучила да Ђуричићеву удаљи. - Ајде иди, дођи за… »
Негују га швалерка и жена Звездану позлило, Ана пролила сузе па отерала Анђелу: Остави ме саму са њим (видео)

Негују га швалерка и жена Звездану позлило, Ана пролила сузе па отерала Анђелу: Остави ме саму са њим (видео)

Ало 19.02.2023
Звездану Славнићу је синоћ било јако лоше, а његова бивша ванбрачна супруга Ана Ћурчић га је неговала. У једном тренутку су се смењивале Ана и Анђела Ђуричић, те ју је Ћурчићева отерала и онда затим почела панично да плаче… »
Да не поверујеш! Отимачина око Звездана Славнића, жена му пришла прва, а онда љубавница попила педалу

Да не поверујеш! Отимачина око Звездана Славнића, жена му пришла прва, а онда љубавница попила педалу

Курир 19.02.2023
Ана Ћурчић иако је у лошим односима са Звезданом Славнићем, који ју јавно преварио, а потом и оставио, користи сваки тренутак не би ли му се поново приближила. Она је најпре дошла у паб како би помогла Звездану да лакше преброди… »

Вести дана »