Povezane vesti
Anđela šokirala javnost ljubljenjem zvezdanovih stopala, a sada otišla korak dalje Pogledajte šta je ovog puta uradila…
Kurir 19.02.2023
Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić ležali su zajedno, te se tom prilikom, kako je Slavnić bolestan, Anđela odlučila na šok potez. Naime, ona je uzela vlažne maramice i njima sve vreme brisala Zvezdanove noge, u čemu je on uživao. Podsetimo, Anđela je pre… »
Anđela Đuričić ponovo zgrozila javnost: Prvo ljubila Zvezdanu stopala, a sad i ovo: Bivša žena i ljubavnica obleću oko…
Blic 19.02.2023
Anđela Đuričić ne prestaje da šokira javnost kada je njen odnos sa oženjenim Zvezdanom Slavnićem u pitanju. Nakon brojnih poniženja koja je imala zbog njega, Anđela je pre nekoliko dana zgrozila javnost kada mu ljubila stopala. Međutim, ona se tu nije… »
Ljubavnica i žena obleću oko zvezdana Ana i Anđela udruženim snagama brinu o Slavniću, sve puca od neprijatnosti
Kurir 19.02.2023
Ana Ćurčić iako je u lošim odnosima sa Zvezdanom Slavnićem, koji ju je javno prevario, a potom i ostavio, koristi svaki trenutak ne bi li mu se ponovo približila. Kako je Zvezdanu sinoć bilo jako loše, ona mu je odmah pritrčala u pomoć, a u jednom… »
Drama u Zadruzi zbog zvezdana! Gori od temperature, oko njega i bivša žena i ljubavnica - Ana u panici oterala Anđelu!
Mondo 19.02.2023
Zvezdan Slavnić se tokom noći nije osećao dobro, pa mu je ukazana i lekarska pomoć, a snimak je objavljen na društvenim mrežama. Zvezdan Slavnić se tokom noći nije osećao dobro, pa mu je ukazana i lekarska pomoć, a snimak je objavljen na društvenim… »
Aleks Nikolić na udaru svih da je zavela slavnića, a ovo je njegova verzija priče Zvezdan opisao šta su radili ispod pokrivača…
Kurir 19.02.2023
Zvezdan Slavnić prokomentarisao je sukob Aleksandre Nikolić i Ane Ćurčić i tom prilikom je otkrio šta se dešavalo u izolaciji sa starletom. - Moram da kažem da se ništa između Aleks i mene nije desilo. Za ruku sam je samo uhvatio. Ništa se nije desilo… »
Ana moli produkciju da zvezdana izvedu napolje: Slavniću se slošilo, ne može da priča, ona briznula u plač: "Uplašila sam se"…
Blic 19.02.2023
Ana Ćurčić došla je u pab ''Prijatelji'' kako bi pomogla Zvezdanu Slavniću kome je tokom noći bilo jako loše. Nakon što je i Anđela Đuričić želela da pomogne svom dragom, Ana je odlučila da Đuričićevu udalji. - Ajde idi, dođi za pet minuta, pusti me sa… »
Neguju ga švalerka i žena Zvezdanu pozlilo, Ana prolila suze pa oterala Anđelu: Ostavi me samu sa njim (video)
Alo 19.02.2023
Zvezdanu Slavniću je sinoć bilo jako loše, a njegova bivša vanbračna supruga Ana Ćurčić ga je negovala. U jednom trenutku su se smenjivale Ana i Anđela Đuričić, te ju je Ćurčićeva oterala i onda zatim počela panično da plače. -Doći će za deset minuta… »
Da ne poveruješ! Otimačina oko Zvezdana Slavnića, žena mu prišla prva, a onda ljubavnica popila pedalu
Kurir 19.02.2023
Ana Ćurčić iako je u lošim odnosima sa Zvezdanom Slavnićem, koji ju javno prevario, a potom i ostavio, koristi svaki trenutak ne bi li mu se ponovo približila. Ona je najpre došla u pab kako bi pomogla Zvezdanu da lakše prebrodi prehladu, a tada se… »
Vesti dana »

Stiže razvedravanje: Pretežno sunčano, ponegde sa slabom kišom
Vranje news pre 4 satijoš 27 povezanih

FOTO i VIDEO: Protest poljoprivrednika kod Banovine, blokiran deo Bulevar Mihajla Pupina
Moj Novi Sad pre 49 minutajoš 24 povezane

Ministarstvo spoljnih poslova Britanije pozvalo ruskog ambasadora zbog upada dronova u vazdušni prostor NATO-a
RTV pre 30 minutajoš 19 povezanih

Studenti tvrde da je policija koristila zabranjeni CN gas u Kampusu, MUP demantuje
Luftika pre 1 satjoš 10 povezanih

Ministar prosvete: Policija prisutna u školama u kojima postoje određeni bezbednosni rizici
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih