Повезане вести
Туга до неба! Мајка убијене Невене у Гроцкој објавила потресно писмо: "Анђеле мој, буди спокојна где брига више нема"
Мондо 19.02.2023
Мајка Невене Павловић, коју је у Гроцкој убио супруг, полицијски службеник, објавила је писмо. Мајка Невене Павловић, коју је у Гроцкој убио супруг, полицијски службеник, објавила је писмо. Невену Павловић (20) убио је 10… »
Знам где сам погрешила, била си моје све! Потресна порука мајке девојке коју је муж убио у Гроцкој: Волим те бескрајно
Курир 19.02.2023
Мајка девојке (20) коју је супруг полицајац убио 10. фебруара у изнајмљеном стану у Гроцкој, а потом пресудио и себи, огласила се јуче поново на друштвеној мрежи. Бол мајке која је изгубила дете не може да се опише речима, а ни… »
„Да си крај мене, мајка би све поднела, као и увек, али ово не знам како ћу“: Потресна порука мајке Невене (20), коју је муж…
Нова 19.02.2023
Ивана Бекић, мајка Невене Павловић (20) коју је у изнајмљеном стану у Гроцкој прошле недеље убио супруг, иначе полицијски службеник, Ђорђе Павловић (28), након чега је извршио самоубиство, огласила се на својој друштвеној мрежи… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 6 сатијош 3 повезане