Povezane vesti
"Sedam puta me sekao, uništen sam" Oglasio se pacijent lekara koji je ugrađivao pejsmejkere mrtvih, neviđeni skandal trese…
Kurir 19.02.2023
Pacijent jednog od lekara iz Rumunije, koji je uhapšen zbog sumnje da je u više od sto pacijenata ugrađivao pejsmejkere izvučene iz tela preminulih, kaže da se godinama muči sa srcem i da je njegovo telo čak šest puta odbacilo kardiološki uređaj. Iako… »
Otkriveno ko je doktor koji je ugrađivao pejsmejkere iz mrtvih osoba, pacijent sve otkrio: „Prošao sam pakao“
Nova 19.02.2023
Lekar iz Rumunije uhapšen je nedavno zbog sumnje da je u više od sto pacijenata ugrađivao pejsmejkere izvučene iz tela preminulih. Kako sada prenose tamošnji mediji, u pitanju je karidiolog Dan Teslojanu, a jedan od njegovih pacijenata otkriva pakao kroz… »
"Prošao sam pakao": Oglasio se pacijent lekara koji je ugrađivao pejsmejkere preminulih
Telegraf 19.02.2023
Pacijent sada uhapšenog D. T. kaže da je imao čak sedam veoma teških operacija, jer je njegovo telo šest puta odbacilo uređaj. Pacijent jednog od lekara iz Rumunije, koji je uhapšen zbog sumnje da je u više od sto pacijenata ugrađivao pejsmejkere… »
Vesti dana »

Jedno "da" spasilo šest života: Kad mislite da nema nade, sudbina vas demantuje: Desanka i Gavrilo konačno imaju novu šansu (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Foto) crna kosa i plave oči: Ovo je novi dečko Uroša Stanića koji je pun love: Ljubi ga pred svima
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Zatrpala ih zemlja u rudniku: Pronađena tela 5 rudara nakon tri dana u Čileu, spasioci čistili 20 metara prolaza da dođu do njih
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

„Zločini se ne smeju zaboraviti“: PSG i ZLF u mestu u kome su ubijeni civili iz izbegličke kolone tokom „Oluje“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana