Povezane vesti

"Sedam puta me sekao, uništen sam" Oglasio se pacijent lekara koji je ugrađivao pejsmejkere mrtvih, neviđeni skandal trese…

"Sedam puta me sekao, uništen sam" Oglasio se pacijent lekara koji je ugrađivao pejsmejkere mrtvih, neviđeni skandal trese…

Kurir 19.02.2023
Pacijent jednog od lekara iz Rumunije, koji je uhapšen zbog sumnje da je u više od sto pacijenata ugrađivao pejsmejkere izvučene iz tela preminulih, kaže da se godinama muči sa srcem i da je njegovo telo čak šest puta odbacilo kardiološki… »
Otkriveno ko je doktor koji je ugrađivao pejsmejkere iz mrtvih osoba, pacijent sve otkrio: „Prošao sam pakao“

Otkriveno ko je doktor koji je ugrađivao pejsmejkere iz mrtvih osoba, pacijent sve otkrio: „Prošao sam pakao“

Nova 19.02.2023
Lekar iz Rumunije uhapšen je nedavno zbog sumnje da je u više od sto pacijenata ugrađivao pejsmejkere izvučene iz tela preminulih. Kako sada prenose tamošnji mediji, u pitanju je karidiolog Dan Teslojanu, a jedan od njegovih pacijenata otkriva pakao… »
"Prošao sam pakao": Oglasio se pacijent lekara koji je ugrađivao pejsmejkere preminulih

"Prošao sam pakao": Oglasio se pacijent lekara koji je ugrađivao pejsmejkere preminulih

Telegraf 19.02.2023
Pacijent sada uhapšenog D. T. kaže da je imao čak sedam veoma teških operacija, jer je njegovo telo šest puta odbacilo uređaj. Pacijent jednog od lekara iz Rumunije, koji je uhapšen zbog sumnje da je u više od sto pacijenata ugrađivao pejsmejkere… »

Vesti dana »