Povezane vesti

Ana Bebić: “Šta krijem kod kuće to niko ne sme da primeti”

Ana Bebić: “Šta krijem kod kuće to niko ne sme da primeti”

Vesti online 19.02.2023
Pevačicu Anu Bebić nemamo prilike tako često da vidimo u javnosti, a svoj život je povestila porodici, suprugu i sinovima. Pevačica ističe da je sada dočekala svojih “pet minuta”. – Konačno sam dočekala svojih pet minuta, trebalo mi je… »
Veliko mi je opterećenje to što krijem kod kuće: Ana Bebić nikad iskrenije o majčinstvu i braku - Niko ne sme da primeti

Veliko mi je opterećenje to što krijem kod kuće: Ana Bebić nikad iskrenije o majčinstvu i braku - Niko ne sme da primeti

Mondo 19.02.2023
Ana Bebić je mirnu luku pronašla kraj supruga Ivana s kojim ima dva sina, a muzici i sceni se vratila nakon duže pauze. Ana Bebić je mirnu luku pronašla kraj supruga Ivana s kojim ima dva sina, a muzici i sceni se vratila nakon duže pauze. Pevačica… »
Surovo priznanje naše pevačice nakon udaje i majčinstva: Opterećuje me to što krijem kod kuće

Surovo priznanje naše pevačice nakon udaje i majčinstva: Opterećuje me to što krijem kod kuće

Kurir 19.02.2023
Pevačica Ana Bebić otkako je postla majka ne krije da je u potpunosti sazrela. Nekadašnji ludački i mladalački život zamenila je za mirnu luku koju je pronašla kraj sadašnjeg supruga kom je rodila dva dečaka. Kako joj je sad sve u životu… »

Vesti dana »