Povezane vesti

Beker: Plakao sam u zatvoru kada je Đoković osvojio Vimbldon

Beker: Plakao sam u zatvoru kada je Đoković osvojio Vimbldon

Dnevnik 19.02.2023
BERLIN: Nemački trener Boris Beker zahvalio je danas najboljem teniseru sveta Srbinu Novaku Đokoviću na podršci koju mu je pružio dok se nalazio u britanskom zatvoru, prenosi portal "Dedlajn". Beker je otkrio da je plakao u zatvoru dok je gledao… »
Beker: Plakao sam u zatvoru kada je Đoković prošle godine osvojio Vimbldon

Beker: Plakao sam u zatvoru kada je Đoković prošle godine osvojio Vimbldon

Vesti online 19.02.2023
Bivši nemački teniski šampion Boris Beker zahvalio je danas svetskom teniseru broj jedan Novaku Đokoviću na podršci koju mu je pružao dok je bio u zatvoru u Velikoj Britaniji i istakao da je Srbin verovatno najveći igrač svih vremena. Beker je na… »
Beker: Plakao sam u zatvoru kad je Đoković osvojio Vimbldon

N1 Info 19.02.2023
Nemački trener Boris Beker zahvalio je najboljem teniseru sveta Srbinu Novaku Đokoviću na podršci koju mu je pružio dok se nalazio u britanskom zatvoru, prenosi portal "Dedlajn". Beker je otkrio da je plakao u zatvoru dok je gledao Đokovića kako… »
Beker: Đoković me je podržavao dok sam bio u zatvoru, izdržavao je moju porodicu

Beker: Đoković me je podržavao dok sam bio u zatvoru, izdržavao je moju porodicu

Sportski žurnal 19.02.2023
Nemac je bio Novakov trener od 2013. do 2016. godine. Nemački trener Boris Beker zahvalio je najboljem teniseru sveta Srbinu Novaku Đokoviću na podršci koju mu je pružio dok se nalazio u britanskom zatvoru, prenosi portal "Dedlajn". Beker je otkrio… »
Beker se javno zahvalio Novaku!

Beker se javno zahvalio Novaku!

Sportske.net 19.02.2023
Nekadašnji najbolji teniser sveta Boris Beker zahvalio se danas srpskom teniseru Novaku Đokoviću na podršci koju mu je pružio dok se nalazio u zatvoru u Britaniji, i dodao da Đokovića smatra "verovatno najboljim igračem svih vremena". Tokom… »

Sport klub 19.02.2023
Podeli : Nemački trener Boris Beker zahvalio je najboljem teniseru sveta Srbinu Novaku Đokoviću na podršci koju mu je pružio dok se nalazio u britanskom zatvoru, prenosi portal "Dedlajn". Beker je otkrio da je plakao u zatvoru dok je gledao… »
"Đoković je član porodice, plakao sam zbog njega u zatvoru": Boris Beker biranim rečima o prelepim gestovima srpskog asa

"Đoković je član porodice, plakao sam zbog njega u zatvoru": Boris Beker biranim rečima o prelepim gestovima srpskog asa

Večernje novosti 19.02.2023
NEMAČKI trener Boris Beker zahvalio je danas najboljem teniseru sveta Srbinu Novaku Đokoviću na podršci koju mu je pružio dok se nalazio u britanskom zatvoru, prenosi portal "Dedlajn". FOTO: AP Beker je otkrio da je plakao u zatvoru dok je gledao… »
Beker: Đoković verovatno najbolji igrač svih vremena

Beker: Đoković verovatno najbolji igrač svih vremena

Danas 19.02.2023
Nekadašnji najbolji teniser sveta Boris Beker zahvalio se danas srpskom teniseru Novaku Đokoviću na podršci koju mu je pružio dok se nalazio u zatvoru u Britaniji, i dodao da Đokovića smatra „verovatno najboljim igračem svih vremena“. Tokom… »
Beker u zatvoru plakao zbog Đokovića! Legendarni Nemac otkrio sve: "Kada sam to video..."

Beker u zatvoru plakao zbog Đokovića! Legendarni Nemac otkrio sve: "Kada sam to video..."

Mondo 19.02.2023
Boris Beker otkrio je da je u zatvoru plakao kada je Novak Đoković osvojio Vimbldon. Boris Beker otkrio je da je u zatvoru plakao kada je Novak Đoković osvojio Vimbldon. Boris Beker plakao je u zatvoru zbog Novaka Đokovića. Gledao je na kako na… »

Vesti dana »