Povezane vesti
"Nazovi me, trudna sam": Ostavio auto pa na šoferki zatekao neobičnu poruku
Blic 19.02.2023
Nema grada gde mesto za parking nije problem, isto kao što se svuda nađu oni koji su spremni da auto ostave tamo gde im je najzgodnije i najlakše. Zato smo se navikli i da vidimo svakakve odgovore besnih komšija ili prolaznika, a ono što se desilo u… »
Zovi me trudna sam! Žena uz broj svog mobilnog telefona, zalepila urnebesnu poruku na šoferšajbnu automobila (foto)
Mondo 19.02.2023
Fotografija se pojavila na Fejsbuk stranici "Prometne zgode i nezgode". Fotografija se pojavila na Fejsbuk stranici "Prometne zgode i nezgode". Na jedan automobil drvarskih registracija osvanula je poruka koju je malo ko očekivao da će videti… »
Vesti dana »
Čačani ponovo ispred bolnice zbog smrti devojčice: Direktor kaže - ako postoji propust, onaj ko je kriv će odgovarati
N1 Info pre 2 satajoš 68 povezanih
Nenadić (TS): Alarmantni podaci o percepciji korupcije u Srbiji, udar na TOK dovoljno govori
Beta pre 7 satijoš 34 povezane
Kragujevački zborovi pozvali na skup podrške aktivisti kome je demoliran automobil
N1 Info pre 7 satijoš 11 povezanih
Dva i po miliona prijava za legalizaciju objekata: Šta posle predaje dokumenata, kada smo "svoji na svome"
N1 Info pre 1 satjoš 30 povezanih