Povezane vesti
Izvršitelj uteruje dug Novosađaninu za gas, a sud dokazao da dugovanje ne postoji
Luftika 19.02.2023
Radomir Nikolić iz Novog Sada 2021. godine dokazao je na sudu da nije dužan za gas u sporu sa preduzećem „Novi Sad – Gas“. Bez obzira na odluke suda, dobio je rešenje od izvršitelja da plati za nepostojeći potrošeni gas 277.000 dinara… »
Izvršitelj uteruje dug Novosađaninu za gas, iako je sud utvrdio da dugovanja nema
Moj Novi Sad 19.02.2023
Radomir Nikolić iz Novog Sada pre dve godine dokazao je na sudu da nije dužan za gas u sporu sa preduzećem "Novi Sad - Gas". Bez obzira na odluke suda, dobio je rešenje od izvršitelja da plati za nepostojeći potrošeni gas 277.000 dinara. Radomir… »
Vesti dana »

FOTO „Prevaren sam, potrošio sam hiljadu dolara da gledam Đokovića“: Navijači pobesneli zbog odlaganja Novaka
Nova pre 50 minutajoš 27 povezanih

Prvi stepen pripravnosti Dragačevci strahuju od poplava: Situacija se prati iz sata u sat, evo kakvo je stanje na terenu
Večernje novosti pre 1 satjoš 23 povezane

Jokić progovorio o povredi: "Nisam mogao, bilo je veoma bolno"; "Ne želim o tome da pričam"
B92 pre 2 satajoš 18 povezanih

(VIDEO) Ponovo radi tripl-dabl mašina iz Sombora: Oporavljeni Jokić izdominirao protiv Milvokija
Euronews pre 2 satajoš 18 povezanih