Povezane vesti
Poznato u kom je stanju povređena devojčica (4) posle incidenta u Mirijevu: Vozilo bez vozača jurilo kroz parkić
Blic 19.02.2023
Oko 15.10 sati u ulici Mirijevski venac, iz za sada nepoznatih razloga, došlo je do pokretanja vozila "pežo 307" koji je udario u metalni kiosk za prodavanje kokica, a pre toga povredio devojčicu L. R. (4). Kako "Blic" saznaje, ona je zadobila lake… »
Mediji: Automobil uleteo u park i udario u kiosk, jedno dete u bolnici
N1 Info 19.02.2023
U jednom parkiću u beogradskom naselju Mirijevo došlo je do saobraćajne nezgode kada je automobil marke "pežo" uleteo u park u kom su u tom trenutku bili brojni mališani. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, jedno dete (4) je prevezeno u bolnicu… »
Mediji: Automobil uleteo u park i udario u kiosk, jedno dete u bolnici
Novi magazin 19.02.2023
U jednom parkiću u beogradskom naselju Mirijevo došlo je do saobraćajne nezgode kada je automobil marke "pežo" uleteo u park u kom su u tom trenutku bili brojni mališani. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, jedno dete (4) je prevezeno u bolnicu… »
VIDEO Drama u parkiću u Mirijevu: Automobil uleteo u igralište puno dece, devojčica (4) povređena
Nova 19.02.2023
Danas popodne, u jednom parkiću u beogradskom naselju Mirijevo, došlo je do nesvakidašnje saobraćajne nezgode kada je automobil marke "pežo" "uleteo" u park u kom su u tom trenutku bili brojni mališani. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, jedno dete… »
Šok detalji auta koji je sam jurio na Mirijevu! Pronađena vlasnica, dete prevezeno na pregled - ljudi bežali i vrištali
Mondo 19.02.2023
Pronađena je vlasnica automobila "pežo 307" koji je sam krenuo u Mirijevu, poznato je i stanje deteta (4) koje je bilo u kolima! Pronađena je vlasnica automobila "pežo 307" koji je sam krenuo u Mirijevu, poznato je i stanje deteta (4) koje je bilo u… »
Snimak sa mesta užasa u Mirijevu: "Pežo" sam krenuo, uleteo u park i udario u dete, policija na sve strane
Telegraf 19.02.2023
Povređeno dete je na dijagnostici i prevezeno je privatnim kolima. Automobil marke "Pežo", kako je Telegraf prvi objavio, sleteo je u Mirijevskom vencu u park i tom prilikom povredio dete (4), a sudeći prema snimku do kojeg je Telegraf došao, na mestu… »
Vesti dana »

Danas: Vrh SNS blizu odluke da vanredni parlamentarni izbori budu 28. decembra
Pravda pre 39 minutajoš 31 povezana

Dodikovi advokati Ustavnom sudu BiH podneli zahtev za zamrzavanje pravosnažne sudske presude
Beta pre 2 satajoš 34 povezane

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih

Pavlović (NPS) traži ostavku Šapića zbog iskakanja novog tramvaja iz šina u Beogradu
Beta pre 2 satajoš 22 povezane

Spremite se za vreli talas! Tropska oluja sa Atlantika šalje Srbiji najtopliji avgust evo kakve temperature nas čekaju!
Dnevnik pre 49 minutajoš 50 povezanih