Повезане вести
Познато у ком је стању повређена девојчица (4) после инцидента у Миријеву: Возило без возача јурило кроз паркић
Блиц 19.02.2023
Око 15.10 сати у улици Миријевски венац, из за сада непознатих разлога, дошло је до покретања возила "пежо 307" који је ударио у метални киоск за продавање кокица, а пре тога повредио девојчицу Л. Р. (4). Како "Блиц" сазнаје… »
Медији: Аутомобил улетео у парк и ударио у киоск, једно дете у болници
Н1 Инфо 19.02.2023
У једном паркићу у београдском насељу Миријево дошло је до саобраћајне незгоде када је аутомобил марке "пежо" улетео у парк у ком су у том тренутку били бројни малишани. Према првим и незваничним информацијама, једно дете (4) је… »
Медији: Аутомобил улетео у парк и ударио у киоск, једно дете у болници
Нови магазин 19.02.2023
У једном паркићу у београдском насељу Миријево дошло је до саобраћајне незгоде када је аутомобил марке "пежо" улетео у парк у ком су у том тренутку били бројни малишани. Према првим и незваничним информацијама, једно дете (4) је… »
ВИДЕО Драма у паркићу у Миријеву: Аутомобил улетео у игралиште пуно деце, девојчица (4) повређена
Нова 19.02.2023
Данас поподне, у једном паркићу у београдском насељу Миријево, дошло је до несвакидашње саобраћајне незгоде када је аутомобил марке "пежо" "улетео" у парк у ком су у том тренутку били бројни малишани. Према првим и незваничним… »
Шок детаљи аута који је сам јурио на Миријеву! Пронађена власница, дете превезено на преглед - људи бежали и вриштали
Мондо 19.02.2023
Пронађена је власница аутомобила "пежо 307" који је сам кренуо у Миријеву, познато је и стање детета (4) које је било у колима! Пронађена је власница аутомобила "пежо 307" који је сам кренуо у Миријеву, познато је и стање… »
Снимак са места ужаса у Миријеву: "Пежо" сам кренуо, улетео у парк и ударио у дете, полиција на све стране
Телеграф 19.02.2023
Повређено дете је на дијагностици и превезено је приватним колима. Аутомобил марке "Пежо", како је Телеграф први објавио, слетео је у Миријевском венцу у парк и том приликом повредио дете (4), а судећи према снимку до којег је… »
Вести дана »

Температура пада за 15 степени: Ристић најавио драстичну промену, хладни талас почиње овог датума
Мондо пре 49 минутајош 26 повезаних

Познат термин сахране Дејана Миловановића! Још једна тужна симболика: Дексу на вечни починак испраћају баш на овај дан!
Курир пре 14 минутајош 41 повезана

Хоће ли блокада саобраћајница постати кривично дело за које је предвиђена затворска казна?
Глас Зајечара пре 2 сатајош 2 повезане

1. новембар у Новом Саду: “Највећи комеморативни скуп, а не српски Мајдан”
Луфтика пре 1 сатјош 22 повезане