Повезане вести

Познато у ком је стању повређена девојчица (4) после инцидента у Миријеву: Возило без возача јурило кроз паркић

Познато у ком је стању повређена девојчица (4) после инцидента у Миријеву: Возило без возача јурило кроз паркић

Блиц 19.02.2023
Око 15.10 сати у улици Миријевски венац, из за сада непознатих разлога, дошло је до покретања возила "пежо 307" који је ударио у метални киоск за продавање кокица, а пре тога повредио девојчицу Л. Р. (4). Како "Блиц" сазнаје… »
Медији: Аутомобил улетео у парк и ударио у киоск, једно дете у болници

Н1 Инфо 19.02.2023
У једном паркићу у београдском насељу Миријево дошло је до саобраћајне незгоде када је аутомобил марке "пежо" улетео у парк у ком су у том тренутку били бројни малишани. Према првим и незваничним информацијама, једно дете (4) је… »

Нови магазин 19.02.2023
У једном паркићу у београдском насељу Миријево дошло је до саобраћајне незгоде када је аутомобил марке "пежо" улетео у парк у ком су у том тренутку били бројни малишани. Према првим и незваничним информацијама, једно дете (4) је… »
ВИДЕО Драма у паркићу у Миријеву: Аутомобил улетео у игралиште пуно деце, девојчица (4) повређена

ВИДЕО Драма у паркићу у Миријеву: Аутомобил улетео у игралиште пуно деце, девојчица (4) повређена

Нова 19.02.2023
Данас поподне, у једном паркићу у београдском насељу Миријево, дошло је до несвакидашње саобраћајне незгоде када је аутомобил марке "пежо" "улетео" у парк у ком су у том тренутку били бројни малишани. Према првим и незваничним… »
Шок детаљи аута који је сам јурио на Миријеву! Пронађена власница, дете превезено на преглед - људи бежали и вриштали

Шок детаљи аута који је сам јурио на Миријеву! Пронађена власница, дете превезено на преглед - људи бежали и вриштали

Мондо 19.02.2023
Пронађена је власница аутомобила "пежо 307" који је сам кренуо у Миријеву, познато је и стање детета (4) које је било у колима! Пронађена је власница аутомобила "пежо 307" који је сам кренуо у Миријеву, познато је и стање… »
Снимак са места ужаса у Миријеву: "Пежо" сам кренуо, улетео у парк и ударио у дете, полиција на све стране

Снимак са места ужаса у Миријеву: "Пежо" сам кренуо, улетео у парк и ударио у дете, полиција на све стране

Телеграф 19.02.2023
Повређено дете је на дијагностици и превезено је приватним колима. Аутомобил марке "Пежо", како је Телеграф први објавио, слетео је у Миријевском венцу у парк и том приликом повредио дете (4), а судећи према снимку до којег је… »

Вести дана »