Povezane vesti
„Doktor je rekao da bi 99 posto žena odustalo“: Bojan iz „Lexington“ benda o najtežem periodu za njegovu porodicu
Nova 19.02.2023
Suprugu u potpunosti podržava. Nakon što je počela da deli svoje iskustvo rizične trudnoće, supruga Bojana Vaskovića iz „Lexington“ benda stekla je veliku popularnost na društvenim mrežama. Naime, Aleksandrina ispovest znači mnogim… »
"Doktor je rekao da bi 99 posto žena odustalo od trudnoće": Bojan progovorio o najtežem periodu u životu: "To je pobeda…
Blic 19.02.2023
Bojan Vasković, frontmen grupe "Lexington bend" progovorio je o supruzi Aleksandri, njenom eksponiranju na društvenim mrežama, ali i o njihovoj velikoj životnoj borbi nakon Aleksandrinog porođaja. - U početku mi je bilo neobično. Ja imam osećaj… »
"Ovo je njena pobeda" Bojan Vasković progovorio o najtežem periodu u životu i supruzi koja je preživela golgotu!
Kurir 19.02.2023
Na popularnoj srpskoj planini - Kopaoniku ove godine zimuje i poznati pevač Bojan Vasković, frontmen grupe Leksington sa svojom porodicom. Bojan je sada u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' govorio o eksponiranju svoje supruge Aleksandre na… »
Vesti dana »
Novak Đoković podržao želju mladih za boljom budućnošću, proteste i zahteve studenata nije spomenuo
Beta pre 1 satjoš 4 povezane
Srbija postaje deo SEPA: Vučić o otvaranju Klastera 3: "Očekujemo to u januaru ili februaru"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Većina dekana nije za generalni štrajk: Održana sednica u Rektoratu Beogradskog univerziteta
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Vučić o svojoj ostavci i blokadama studenata: Poštujemo autonomiju univerziteta, naknadne zahteve ne prihvatamo
Danas pre 4 satijoš 1 povezana