Povezane vesti

„Doktor je rekao da bi 99 posto žena odustalo“: Bojan iz „Lexington“ benda o najtežem periodu za njegovu porodicu

„Doktor je rekao da bi 99 posto žena odustalo“: Bojan iz „Lexington“ benda o najtežem periodu za njegovu porodicu

Nova 19.02.2023
Suprugu u potpunosti podržava. Nakon što je počela da deli svoje iskustvo rizične trudnoće, supruga Bojana Vaskovića iz „Lexington“ benda stekla je veliku popularnost na društvenim mrežama. Naime, Aleksandrina ispovest znači mnogim trudnicama, a Bojan je… »
"Doktor je rekao da bi 99 posto žena odustalo od trudnoće": Bojan progovorio o najtežem periodu u životu: "To je pobeda moje…

"Doktor je rekao da bi 99 posto žena odustalo od trudnoće": Bojan progovorio o najtežem periodu u životu: "To je pobeda moje…

Blic 19.02.2023
Bojan Vasković, frontmen grupe "Lexington bend" progovorio je o supruzi Aleksandri, njenom eksponiranju na društvenim mrežama, ali i o njihovoj velikoj životnoj borbi nakon Aleksandrinog porođaja. - U početku mi je bilo neobično. Ja imam osećaj kao da… »
"Ovo je njena pobeda" Bojan Vasković progovorio o najtežem periodu u životu i supruzi koja je preživela golgotu!

"Ovo je njena pobeda" Bojan Vasković progovorio o najtežem periodu u životu i supruzi koja je preživela golgotu!

Kurir 19.02.2023
Na popularnoj srpskoj planini - Kopaoniku ove godine zimuje i poznati pevač Bojan Vasković, frontmen grupe Leksington sa svojom porodicom. Bojan je sada u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' govorio o eksponiranju svoje supruge Aleksandre na… »

Vesti dana »