Povezane vesti

„Doktor je rekao da bi 99 posto žena odustalo“: Bojan iz „Lexington“ benda o najtežem periodu za njegovu porodicu

„Doktor je rekao da bi 99 posto žena odustalo“: Bojan iz „Lexington“ benda o najtežem periodu za njegovu porodicu

Nova 19.02.2023
Suprugu u potpunosti podržava. Nakon što je počela da deli svoje iskustvo rizične trudnoće, supruga Bojana Vaskovića iz „Lexington“ benda stekla je veliku popularnost na društvenim mrežama. Naime, Aleksandrina ispovest znači mnogim… »
"Doktor je rekao da bi 99 posto žena odustalo od trudnoće": Bojan progovorio o najtežem periodu u životu: "To je pobeda…

"Doktor je rekao da bi 99 posto žena odustalo od trudnoće": Bojan progovorio o najtežem periodu u životu: "To je pobeda…

Blic 19.02.2023
Bojan Vasković, frontmen grupe "Lexington bend" progovorio je o supruzi Aleksandri, njenom eksponiranju na društvenim mrežama, ali i o njihovoj velikoj životnoj borbi nakon Aleksandrinog porođaja. - U početku mi je bilo neobično. Ja imam osećaj… »
"Ovo je njena pobeda" Bojan Vasković progovorio o najtežem periodu u životu i supruzi koja je preživela golgotu!

"Ovo je njena pobeda" Bojan Vasković progovorio o najtežem periodu u životu i supruzi koja je preživela golgotu!

Kurir 19.02.2023
Na popularnoj srpskoj planini - Kopaoniku ove godine zimuje i poznati pevač Bojan Vasković, frontmen grupe Leksington sa svojom porodicom. Bojan je sada u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' govorio o eksponiranju svoje supruge Aleksandre na… »

Vesti dana »