Povezane vesti
„Doktor je rekao da bi 99 posto žena odustalo“: Bojan iz „Lexington“ benda o najtežem periodu za njegovu porodicu
Nova 19.02.2023
Suprugu u potpunosti podržava. Nakon što je počela da deli svoje iskustvo rizične trudnoće, supruga Bojana Vaskovića iz „Lexington“ benda stekla je veliku popularnost na društvenim mrežama. Naime, Aleksandrina ispovest znači mnogim… »
"Doktor je rekao da bi 99 posto žena odustalo od trudnoće": Bojan progovorio o najtežem periodu u životu: "To je pobeda…
Blic 19.02.2023
Bojan Vasković, frontmen grupe "Lexington bend" progovorio je o supruzi Aleksandri, njenom eksponiranju na društvenim mrežama, ali i o njihovoj velikoj životnoj borbi nakon Aleksandrinog porođaja. - U početku mi je bilo neobično. Ja imam osećaj… »
"Ovo je njena pobeda" Bojan Vasković progovorio o najtežem periodu u životu i supruzi koja je preživela golgotu!
Kurir 19.02.2023
Na popularnoj srpskoj planini - Kopaoniku ove godine zimuje i poznati pevač Bojan Vasković, frontmen grupe Leksington sa svojom porodicom. Bojan je sada u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' govorio o eksponiranju svoje supruge Aleksandre na… »
Vesti dana »
Da li je ovo realno? Poznato koliko su Majk Tajson i Džejk Pol zaradili za "boks prevaru veka"
Mondo pre 55 minutajoš 13 povezanih
Polarni vrtlog se nadvija nad Evropom! Drastična vremenska promena pred vratima Srbije, sneg će pasti, zna se i tačan dan: Stiglo upozorenje za dve grupe ljudi
Blic pre 55 minutajoš 8 povezanih
Jakin na pitanje B92.sport: "Srbija je dobra, ali je imala puno sreće"
B92 pre 7 satijoš 6 povezanih
Zelenski ljut zbog razgovora Putina i Šolca: To je samo pomoglo ruskom lideru u smanjenju izolovanosti
Kurir pre 2 satajoš 5 povezanih
Danas je veliki praznik Đurđic: Mnogi slave slavu, ovo su običaji koje bi trebalo ispoštovati
Mondo pre 1 satjoš 6 povezanih