Повезане вести
Тренер Спартака: Остајемо у лиги
Спортски журнал 19.02.2023
Фудбалери Партизана победили су Спартак са 2:1, у утакмици 22. кола у Суботици. Тренер Спартака Љубиша Дунђерски оценио је да ће његова екипа изборити опстанак у Супер лиги Србије. - Откако сам постао тренер, ја жели мда играм… »
Петрић: "Још нисмо скинули гаће"
Спортске.нет 19.02.2023
Партизан је савладао Спартак са 1:2 у Суботици, а после утакмице огласио се и Гордан Петрић. Шеф струке црно-белих истакао је и да његова екипа није још увек "скинула гаће". "Драго ми је што се показало да једна екипа која је у… »
Петрић: Још нисмо скинули гаће!
Спортски журнал 19.02.2023
Партизан је са 2:1 славио у Суботици. Гордан Петрић имао је занимљиво излагање после меча у Суботици: - Задовољан сам и победом и игром. Драго ми је што једна екипа која је на дну табле може да парира Партизану. Дуге гаће још… »
Гордан Петрић: Још увек нисмо скинули гаће
Спорт клуб 19.02.2023
Подели : Тренер Партизана Гордан Петрић рекао је да се његова екипа још не предаје и да има за шта да игра, после поебде против Спартака у Супер лиги Србије. „Трудили смо се да дамо гол више, драго ми је што се показао да може… »
Лазетић захвалан због пенала:“Хвала судијама, хвала вар-у“ (видео)
Хот спорт 19.02.2023
Битан фактор је имала нова технологија Остварили су фудбалери ТСЦ-а важну победу против екипе Младости ГАТ у 22. колу Моззарт Бет Суперлиге Србије, а коначан резултат је био 1:2. Након меча говорио је тренер тима из Бачке Тополе… »
„Још нисмо скинули гаће“: Петрић упутио снажну поруку након тријумфа над Спартаком! (видео)
Хот спорт 19.02.2023
Јасно је шта је овим хтео да каже тренер Партизана Остварио је Партизан изузетно важну победу над екипом Спартака у Суботици, а сама утакмица је била прилично тешка и напета до самог краја. Након тријумфа у 22. колу Моззарт Бет… »
Још нисмо скинули гаће! Гордан Петрић: Разумеће људи, читају књиге!
Мондо 19.02.2023
Тренер Партизана послао поруку после победе против Спартака. Тренер Партизана послао поруку после победе против Спартака Партизан је победио Спартак у Суботици головима Рикарда за 2:1 и тако се вратио заостатак од 11 бодова за… »
Гордан Петрић: Трудили смо се да дамо гол више
Еуроневс 19.02.2023
Фудбалери Партзана славили су против Спартака из Суботице 2:1, а веома интересантну изјаву дао је Гордан Петрић после меча за ТВ Арена спорт. Он је истакао да се његова екипа не предаје још увек и да има за шта да игра. "Трудили… »
Вести дана »
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 21 минутајош 14 повезаних
Три особе тешко повређене у четири саобраћајне незгоде синоћ у Београду
Нова пре 1 сатјош 12 повезаних