Povezane vesti

Trener Spartaka: Ostajemo u ligi

Trener Spartaka: Ostajemo u ligi

Sportski žurnal 19.02.2023
Fudbaleri Partizana pobedili su Spartak sa 2:1, u utakmici 22. kola u Subotici. Trener Spartaka Ljubiša Dunđerski ocenio je da će njegova ekipa izboriti opstanak u Super ligi Srbije. - Otkako sam postao trener, ja želi mda igram ovakav fudbal. Žao mi… »
Petrić: "Još nismo skinuli gaće"

Petrić: "Još nismo skinuli gaće"

Sportske.net 19.02.2023
Partizan je savladao Spartak sa 1:2 u Subotici, a posle utakmice oglasio se i Gordan Petrić. Šef struke crno-belih istakao je i da njegova ekipa nije još uvek "skinula gaće". "Drago mi je što se pokazalo da jedna ekipa koja je u dnu može da parira… »
Petrić: Još nismo skinuli gaće!

Petrić: Još nismo skinuli gaće!

Sportski žurnal 19.02.2023
Partizan je sa 2:1 slavio u Subotici. Gordan Petrić imao je zanimljivo izlaganje posle meča u Subotici: - Zadovoljan sam i pobedom i igrom. Drago mi je što jedna ekipa koja je na dnu table može da parira Partizanu. Duge gaće još nisam skinuo, al ću… »
Gordan Petrić: Još uvek nismo skinuli gaće

Gordan Petrić: Još uvek nismo skinuli gaće

Sport klub 19.02.2023
Podeli : Trener Partizana Gordan Petrić rekao je da se njegova ekipa još ne predaje i da ima za šta da igra, posle poebde protiv Spartaka u Super ligi Srbije. „Trudili smo se da damo gol više, drago mi je što se pokazao da može jedna ekipa koja je… »
„Još nismo skinuli gaće“: Petrić uputio snažnu poruku nakon trijumfa nad Spartakom! (video)

„Još nismo skinuli gaće“: Petrić uputio snažnu poruku nakon trijumfa nad Spartakom! (video)

Hot sport 19.02.2023
Jasno je šta je ovim hteo da kaže trener Partizana Ostvario je Partizan izuzetno važnu pobedu nad ekipom Spartaka u Subotici, a sama utakmica je bila prilično teška i napeta do samog kraja. Nakon trijumfa u 22. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije… »
Lazetić zahvalan zbog penala:“Hvala sudijama, hvala var-u“ (video)

Lazetić zahvalan zbog penala:“Hvala sudijama, hvala var-u“ (video)

Hot sport 19.02.2023
Bitan faktor je imala nova tehnologija Ostvarili su fudbaleri TSC-a važnu pobedu protiv ekipe Mladosti GAT u 22. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije, a konačan rezultat je bio 1:2. Nakon meča govorio je trener tima iz Bačke Topole, Žarko Lazetić. –… »
Gordan Petrić: Trudili smo se da damo gol više

Gordan Petrić: Trudili smo se da damo gol više

Euronews 19.02.2023
Fudbaleri Partzana slavili su protiv Spartaka iz Subotice 2:1, a veoma interesantnu izjavu dao je Gordan Petrić posle meča za TV Arena sport. On je istakao da se njegova ekipa ne predaje još uvek i da ima za šta da igra. "Trudili smo se da damo gol… »
Još nismo skinuli gaće! Gordan Petrić: Razumeće ljudi, čitaju knjige!

Još nismo skinuli gaće! Gordan Petrić: Razumeće ljudi, čitaju knjige!

Mondo 19.02.2023
Trener Partizana poslao poruku posle pobede protiv Spartaka. Trener Partizana poslao poruku posle pobede protiv Spartaka Partizan je pobedio Spartak u Subotici golovima Rikarda za 2:1 i tako se vratio zaostatak od 11 bodova za Crvenom zvezdom. Posle… »

Vesti dana »