Povezane vesti
Kokan Mladenović: Zašto sam radio komad o susretu Tita, Jovanke, Elizabet Tejlor i Bartona
Nova 19.02.2023
Sve počinje zabavno, a onda se otvaraju sve ozbiljnije teme, da bi vrhunac bio drama, pa sam ovu predstavu nazvao igračka - plačka, rekao je posle premijere "Bilo jednom na Brijunima" u Centru za kulturu Svilajnac, autor teksta i reditelj Kokan… »
Tito je jedna od najlepših uspomena mog detinjstva, a Jugoslavija je i dalje moja zemlja: Kokan Mladenović o novoj predstavi
Kurir 19.02.2023
U velikom stilu s novim pozorišnim hitom "Bilo jednom na Brijunima" Kokan Mladenović vraća se na beogradsku scenu. Autorski projekat poznatog reditelja nastao je u saradnji sa Centrom za kulturu Svilajnac, a publici donosi priču o susretu dva bračna… »
Vesti dana »
Putinov savetnik: Sastanak u Kremlju SAD i Rusije o Ukrajini bio produktivan, ali još ima posla
Beta pre 6 satijoš 7 povezanih
Rafinerija Pančevo počela proces obustave rada, država obezbeđuje platni promet sa NIS-om do kraja nedelje
RTS pre 9 minutajoš 1 povezana
Narodna skupština glasa o 58 tačaka, među kojima je i predlog budžeta za 2026. godinu
RTS pre 34 minutajoš 1 povezana
Stižu udari košave olujne jačine, RHMZ objavio prognozu, evo koji delovi Srbije su prvi na udaru
Alo pre 39 minutajoš 4 povezane
CIK u Prištini odbila da verifikuje Srpsku listu za izbore u decembru
Danas pre 10 satijoš 1 povezana