Povezane vesti
Kokan Mladenović: Zašto sam radio komad o susretu Tita, Jovanke, Elizabet Tejlor i Bartona
Nova 19.02.2023
Sve počinje zabavno, a onda se otvaraju sve ozbiljnije teme, da bi vrhunac bio drama, pa sam ovu predstavu nazvao igračka - plačka, rekao je posle premijere "Bilo jednom na Brijunima" u Centru za kulturu Svilajnac, autor teksta i reditelj Kokan… »
Tito je jedna od najlepših uspomena mog detinjstva, a Jugoslavija je i dalje moja zemlja: Kokan Mladenović o novoj predstavi
Kurir 19.02.2023
U velikom stilu s novim pozorišnim hitom "Bilo jednom na Brijunima" Kokan Mladenović vraća se na beogradsku scenu. Autorski projekat poznatog reditelja nastao je u saradnji sa Centrom za kulturu Svilajnac, a publici donosi priču o susretu dva bračna… »
Vesti dana »
Toplo vreme još 10 dana: Temperature do 25°C, evo do kada će trajati Miholjsko leto
Euronews pre 31 minutajoš 17 povezanih
Gradonačelniku Beograda Aleksandru Šapiću određeno zadržavanje do 48 sati, nakon incidenta sa odbornicom Kreni-Promeni
Newsmax Balkans pre 11 minutajoš 11 povezanih
Kijev probudile detonacije, Rusi ponovo tukli balističkim raketama! Ima mrtvih, među ranjenima troje dece: Udar na prestonicu Ukrajine u gluvo doba noći (video)
Kurir pre 11 minutajoš 4 povezane
Prva žena koju će država Tenesi pogubiti u 200 godina: Ko je Krista Pajk i koji je zločin počinila
BBC News pre 41 minutajoš 3 povezane
10.000 Severnokorejaca stiže u Rusiju? Ukrajina: Sprema se novi talas mobilizacije, Putin dodatno povećava vojsku
Kurir pre 7 satijoš 2 povezane