Povezane vesti
„Terali su me da ćutim dok su me njihovi psi grizli po glavi“: Jeziva ispovest Tamare koju su dva vlasnička psa napala i…
Nova 19.02.2023
Tamara Novaković (33) iz Bora, borac za zaštitu životinja, napadnuta je 16. februara u Homoljskoj ulici u ovom gradu od strane dva vlasnička psa rase pitbul terijer. Krvoločni psi oborili su nesrećnu ženu na zemlju, a onda su istovremeno počeli da je… »
„Nova“: Ispovest žrtve napada pitbulova
Nova 19.02.2023
„Terali su me da ćutim, dok su me njihovi psi grizli po glavi“, priča u svojoj ispovesti za novine „Nova“ od ponedeljka Tamara Novaković iz Bora koju su napali pitbulovi kada je njihovim vlasnicima želela da skrene pažnju da ih ne puštaju bez povoca i… »
Vesti dana »
Srpski državljani evakuisani iz Izraela trebalo bi da se ukrcaju u avion u Egiptu
N1 Info pre 1 satjoš 46 povezanih
Poljoprivrednici uklonili traktore između Kragujevca i Gornjeg Milanovca: Upozorili da će se blokade nastaviti ako Vlada ne ponudi konkretna rešenja
Nova pre 2 satajoš 35 povezanih
(Foto) Rat na Bliskom istoku se preliva na Evropu? Evo dokle mogu doseći iranske rakete, nova mapa otkriva koliko zemalja je trenutno obuhvaćeno sukobima
Kurir pre 4 satijoš 32 povezane
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, američki konzulat u Dubaiju u plamenu, navodno pogođen iranskim dronom (video)
Euronews pre 39 minutajoš 110 povezanih
Razbuktavanje rata na Bliskom istoku – Tramp: Prekasno je za pregovore sa Iranom; Izraelska ofanziva u Libanu
RTS pre 14 minutajoš 28 povezanih