Povezane vesti
„Organizator skupa ispred Predsedništva Srbije sam ja“, poručuje Dejan Mirović premijerki Ani Brnabić
Danas 20.02.2023
„Formalno pravno moja malenkost je organizator skupa koji je održan 15 februara ispred Predsedništva Srbije. Ja sam podneo prijavu u skladu sa Zakonom o javnim okupljanjima koja je odobrena od strane MUP“, kaže za Danas Dejan Mirović, redovni profesor… »
Brnabić: U bliskoj budućnosti saznaćemo ko stoji iza protesta ispred Predsedništva
Danas 19.02.2023
Premijerka Ana Brnabić izjavila je večeras da ne zna u ovom trenutku ko stoji iza nedavnog protesta ispred Predsedništva, ali je, kako kaže, prilično sigurna i veruje da će to saznati u bliskoj budućnosti. „Ovi što sebe proglašavaju patriotama krenuli su… »
Vesti dana »
Ješić: Nasilje u Novom Sadu dramatično - treba nam novi nirnberški proces
N1 Info pre 6 satijoš 24 povezane
U Leskovcu protest zbog nasilja nad studentima u Novom Sadu, uz raspravu opozicionara i policajca
Serbian News Media pre 2 satajoš 45 povezanih
SPC o razrešenju Justina: Počinio brojne prestupe u upravljanju eparhijom, obmanjivao javnost da je "politički progonjen"
Glas Zaječara pre 4 satijoš 28 povezanih
Šta se desilo u zgradi Vlade na sastanku s mlekarima: Zavisi od toga da li ste gledali RTS ili N1
N1 Info pre 3 satajoš 23 povezane
Zvezda sigurna protiv Borca za polufinale Kupa Radivoja Koraća
Glas juga pre 50 minutajoš 52 povezane