Povezane vesti
„Organizator skupa ispred Predsedništva Srbije sam ja“, poručuje Dejan Mirović premijerki Ani Brnabić
Danas 20.02.2023
„Formalno pravno moja malenkost je organizator skupa koji je održan 15 februara ispred Predsedništva Srbije. Ja sam podneo prijavu u skladu sa Zakonom o javnim okupljanjima koja je odobrena od strane MUP“, kaže za Danas Dejan Mirović, redovni profesor… »
Brnabić: U bliskoj budućnosti saznaćemo ko stoji iza protesta ispred Predsedništva
Danas 19.02.2023
Premijerka Ana Brnabić izjavila je večeras da ne zna u ovom trenutku ko stoji iza nedavnog protesta ispred Predsedništva, ali je, kako kaže, prilično sigurna i veruje da će to saznati u bliskoj budućnosti. „Ovi što sebe proglašavaju patriotama krenuli su… »
Vesti dana »

Stranka Andreja Babiša pobedila na izborima u Češkoj: Milioner slavio uz šampanjac i poznatu italijansku pesmu (foto)
Kurir pre 2 satajoš 27 povezanih

Partizan iz penala uz prekide slavio na 80. rođendan protiv Vojvodine
Sputnik pre 19 minutajoš 85 povezanih

Uklonjena stabla sa puteva: Saobraćaj normalizovan na nekim deonicama, kamioni čekaju na Batrovcima
Serbian News Media pre 2 satajoš 27 povezanih

Atletik Bilbao u finišu slomio Majorku! Rezervista "zapalio" San Mames
Telegraf pre 2 satajoš 26 povezanih

Premijer Gruzije: Strani agenti organizovali nasilje u Tbilisiju, neće im više biti dozvoljeno da se bave politikom
Euronews pre 35 minutajoš 18 povezanih