Повезане вести
„Када сам чула публику, знала сам да сам оборила рекорд“
Спорт клуб 20.02.2023
Подели : Холанђанка Фемке Бол пресрећна је зато што је оборила светски дворански рекорд на 400 метара, рекорд који је био актуелан још од 1982. године. Она је на националном дворанском првенству истрчала деоницу од 400 метара у… »
Низоземска атлетичарка срушила 41 годину стар свјетски рекорд
Ал Јазеера 20.02.2023
Низоземка Фемке Бол истрчала је у дворани 400 метара за 49.26 секунди и срушила рекорд Чехиње Јармиле Кратоцхвилове из 1982. године. Атлетичарка Фемке Бол срушила је на низоземском државном првенству свјетски дворански рекорд на… »
Оборен светски рекорд из 1982. године: Холанђанка најбржа икада на деоници од 400 метара
Данас 20.02.2023
Невероватна вест из атлетике, оборен је светски рекорд који је био на снази још од 1982. године. Холанђанка Фемке Бол је на националном дворанском првенству истрчала деоницу од 400 метара у времену 49,26 секунди. Тако је оборила… »
Вести дана »

Хапшења Томислава Момировића, Горана Весића и других у истрази пада надстрешнице у Новом Саду
Наслови.аи пре 0 минутајош 210 повезаних

Правоснажна пресуда Милораду Додику и реакције у региону и међународној заједници
Наслови.аи пре 0 минутајош 84 повезане

Дачић: Кључан допринос полиције у очувању грађанског мира, ЛРАД уређаји враћени у магацине
РТС пре 4 сатијош 25 повезаних

Зеленски: Ако Русија покаже озбиљност и вољу за разговоре – ми смо спремни
Вести онлине пре 2 сатајош 24 повезане

Нове цене горива у Србији: евродизел остаје 196 динара, бензин поскупео на 179 динара
Наслови.аи пре 2 сатајош 27 повезаних