Povezane vesti
Kuma Ane Ćurčić uhvaćena na kapiji Bele kuće! Milena uslikana u ranim jutarnjim časovima, uradila nešto neočekivano…
Kurir 20.02.2023
Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, sinoć je bila gost kod voditeljke Dušice Jakovljević kao podrška svoje bliske prijateljice. Nakon završetka programa u jutarnjim časovima, Milena je objavila fotografiju i pokazala šta je radila tik ispred… »
Zbog Ane sam opkolio bolnicu! Aca Bulić progovorio o gubitku bebe: "Jezive scene, i danas mislim da je Aleksandra živa"
Mondo 20.02.2023
Bivši dečko Ane Ćurčić, Aca Bulić otvorio je dušu i progovorio o njihovoj naslednici kojoj su dali ime Aleksandra, a za koju oboje tvrde da je živa, iako im je u bolnici rečeno da je preminula devet dana nakon rođenja. Bivši dečko Ane… »
Aca Bulić stao u zaštitu Ane Ćurčić! Kupio joj je poklon od 20 hiljada evra!
Svet plus 20.02.2023
Aca Bulić stao je u zaštitu Ane Ćurčić! Kupio joj je poklon od 20 hiljada evra, on je jedan veliki gospodin, kaže Milena Kačavenda! Tokom trajanja emisije "Nominacije" vodiljka Dušica Jakovljević je razgovarala sa kumom Ane Ćurčić, Milenom… »
"Aleks je iskusila zvezdanovo nasilničko ponašanje pre Zadruge" Isplivale šok tvrdnje: "Imala je problem da ga se reši"
Mondo 20.02.2023
Kuma Ane Ćurčić iznela je šokantne tvrdnje o odnosu Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnića za koje tvrdi da se poznaju i pre Zadruge. Kuma Ane Ćurčić iznela je šokantne tvrdnje o odnosu Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnića za koje tvrdi da… »
Nebo JE granica! Ne ljubi samo stopala, Anđela pronašla još jedan deo Zvezdanovog tela koji je baca u trans!
Kurir 20.02.2023
Anđela Đuričić se probudila rano jutros, ali je sve vreme pazila da bude što tiša, kako ne bi probudila Zvezdana Slavnića. Jedno vreme ga je gledala kao što često radi, a onda i počela sa izlivima ljubavi. On se u jednom trenutku ipak probudio… »
"Znaju se OD ranije, Aleks JE iskusila zvezdanovo nasilničko ponašanje" Anina kuma se ne zaustavlja, ovo su nove šok…
Kurir 20.02.2023
Milena Kačavenda, gostovala je u emisiji "Izbacivanje", gde je održala svoju reč i ispričala sve što do sada nije rekla o Zvezdanu Slavniću, a najavljivala je. - Ja ću sada da otkrijem neke stvari, Aleks i Zvezdan se znaju pre Zadruge. Ona je imala… »
"Aleksandra i Zvezdan se poznaju i pre rijalitija": Anina kuma otkrila šok detalje: "Ona je osetila Slavnićevo nasilničko…
Blic 20.02.2023
Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda bila je gost kod Duše Jakovljević u studiju u Šimanovcima, gde je otkrila do sada nepoznate detalje o Aninom bivšem vanbračnom mužu Zvezdanu Slavniću. Zvezdan je Anu u rijalitiju "Zadruga" prevario sa 22 godine… »
"Kako mu srce ne rikne kad ima intimne odnose": Anina Kuma stigla u Šimanovce i odmah krenula na Zvezdana: "Nisam znala da je…
Blic 19.02.2023
Voditeljka Dušica Jakovljević večeras je u studiju ugostila kumu Ane Ćurčić, Milenu Kačavendu. - Vidim da se ljudima dopalo to što sam direktna, a da sam znala, ne bih ovo prihvatila - rekla je Milena. - Kako ti deluje sve ono što se dešava oko… »
Vesti dana »
Rhmz najavio kišu, a ovi delovi Srbije nek se spreme i za olujne udare vetra: Evo kakvo nas vreme čeka naredni dana
Kurir pre 3 satajoš 8 povezanih
Hirurg, funkcioner Zavetnika i otac državnog sekretara godinama drži nelegalne domove za stare
N1 Info pre 1 satjoš 2 povezane
Blokada petlje kod Beogradske arene na Novom Beogradu: Okupljeni održali 15 minuta tišine, protestna šetnja i u Barajevu i Zemunu (foto)
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
Petković: Iseljeni Srbi će moći da glasaju u nedelju na Kosovu, stigle svetske garancije
Insajder pre 1 minutjoš 7 povezanih