Povezane vesti

Tanja Savić mora na operaciju: "Posle intervencije i njen povratak na scenu može da bude upitan"

Tanja Savić mora na operaciju: "Posle intervencije i njen povratak na scenu može da bude upitan"

Blic 20.02.2023
Pevačica Tanja Savić priznala je da već neko vreme ima probleme sa glasnim žicama, a navodno zbog toga će morati i na operaciju. - Doktor mi je zabranio da pevam i ne smem te visoke tonove. Mora da se pazi, glas je instrument koji je osetljiv. Vreme… »
Tanja Savić ima zdravstvenih problema: Lekar joj zabranio da peva

Tanja Savić ima zdravstvenih problema: Lekar joj zabranio da peva

Večernje novosti 20.02.2023
POZNATA pevačica Tanja Savić gostovala je u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' i tom prilikom govorila o svim aktulelnim temama iz svog života. Foto: Printskrin Naime, ona je otkrila kakav zdravstveni problem ima, osvrnula se na razvod od Dušana… »
"Doktori su mi zabranili da pevam": Tanja Savić progovorila o zdravstvenim problemima, pa pomenula bivšeg muža

"Doktori su mi zabranili da pevam": Tanja Savić progovorila o zdravstvenim problemima, pa pomenula bivšeg muža

Blic 19.02.2023
Pevačica Tanja Savić otkrila je sve o zdravstvenim problemima, pa je pomenula i razvod od bivšeg muža Dušana sa kojim ima dvojicu sinova. - Čekam to vreme, baš sam se uželela pevanja. Mnogo je teže repovati i pevati i tu treba mnogo više… »

Vesti dana »