Povezane vesti
Kako je Titova noga cenzurisala „Petriju“ i druge zanimljive situacije iz filmske prošlosti Srđana Karanovića
Danas 20.02.2023
Srđan Karanović je jedno od najznačajnijih imena u svetu filma našeg regiona, a deo njegove filmske prošlosti saznali smo tokom promocije knjige Stefana Arsenijevića „Malo iznad tla“ o filmovima Srđana Karanovića. „Tata me je odveo u Kino klub ‘Beograd’… »
Kako je Titova noga cenzurisala „Petriju“: Tragovi filmske prošlosti reditelja Srđana Karanovića
Nova 20.02.2023
"Tata me je odveo u Kino klub "Beograd" i upisao me na kurs. Sećam se kako je dobio priznanicu ispisanu rukom preko indiga. Uplatili smo simboličnu sumu koja se zvala "upisnina za kurs"". Polaznik tog kursa, čovek građanske pristojnosti, reda i mere… »
Vesti dana »
Šta su zapravo prelevmani za mleko? Država ponovo uvodi zaštitne takse: Evo kako će ova mera zaštititi domaće farmere
Blic pre 2 satajoš 21 povezana
SSP: Šapić najavio svetionik u Beogradu, taman za prekookeanski brod kad stigne do Akvarijuma
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih
Dizel i benzin do 27. februara skuplji za po dva dinara po litru
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 25 povezanih
Vrhovni sud SAD poništio Trampove carine zbog prekoračenja predsedničkih ovlašćenja
Beta pre 38 minutajoš 26 povezanih
Iranu se crno piše! Tramp otkrio: Razmatram izvođenje ograničenog vojnog udara na Teheran
Kurir pre 13 minutajoš 23 povezane