Povezane vesti
Kako je Titova noga cenzurisala „Petriju“ i druge zanimljive situacije iz filmske prošlosti Srđana Karanovića
Danas 20.02.2023
Srđan Karanović je jedno od najznačajnijih imena u svetu filma našeg regiona, a deo njegove filmske prošlosti saznali smo tokom promocije knjige Stefana Arsenijevića „Malo iznad tla“ o filmovima Srđana Karanovića. „Tata me je odveo u Kino klub ‘Beograd’… »
Kako je Titova noga cenzurisala „Petriju“: Tragovi filmske prošlosti reditelja Srđana Karanovića
Nova 20.02.2023
"Tata me je odveo u Kino klub "Beograd" i upisao me na kurs. Sećam se kako je dobio priznanicu ispisanu rukom preko indiga. Uplatili smo simboličnu sumu koja se zvala "upisnina za kurs"". Polaznik tog kursa, čovek građanske pristojnosti, reda i mere… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza i upozorenja za Srbiju: ledena kiša, poledica i jak vetar tokom vikenda
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 34 povezane
Evroparlamentarci u Novom Sadu, razgovor sa aktivistima i polaganje cveća za žrtve na železničkoj stanici
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 19 povezanih
Još jedan čas tenisa neuništivog Novaka! Novak rutinski izborio plasman u osminu finala, pogledajte fotografije sa meča (galerija)
Kurir pre 47 minutajoš 31 povezana
Kapiten košarkaša Partizana Vanja Marinković doživeo povredu Ahilove tetive
Politika pre 32 minutajoš 28 povezanih