Povezane vesti
Kako je Titova noga cenzurisala „Petriju“ i druge zanimljive situacije iz filmske prošlosti Srđana Karanovića
Danas 20.02.2023
Srđan Karanović je jedno od najznačajnijih imena u svetu filma našeg regiona, a deo njegove filmske prošlosti saznali smo tokom promocije knjige Stefana Arsenijevića „Malo iznad tla“ o filmovima Srđana Karanovića. „Tata me je odveo u Kino klub ‘Beograd’… »
Kako je Titova noga cenzurisala „Petriju“: Tragovi filmske prošlosti reditelja Srđana Karanovića
Nova 20.02.2023
"Tata me je odveo u Kino klub "Beograd" i upisao me na kurs. Sećam se kako je dobio priznanicu ispisanu rukom preko indiga. Uplatili smo simboličnu sumu koja se zvala "upisnina za kurs"". Polaznik tog kursa, čovek građanske pristojnosti, reda i mere… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno zaustaviti institucionalno nasilje nad Srbima na KiM
Blic pre 54 minutajoš 2 povezane

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

"Bolje vaspitavaj ćerku i sina": Ivan Marinković oči u oči sa bivšom: Nastao haos u emisiji, sve se orilo od teških reči
Blic pre 3 satajoš 4 povezane

Ujutro oblačno, posle podne sunčano, najviša temperatura oko 30 stepeni
RTV pre 2 satajoš 2 povezane