Povezane vesti
Kako je Titova noga cenzurisala „Petriju“ i druge zanimljive situacije iz filmske prošlosti Srđana Karanovića
Danas 20.02.2023
Srđan Karanović je jedno od najznačajnijih imena u svetu filma našeg regiona, a deo njegove filmske prošlosti saznali smo tokom promocije knjige Stefana Arsenijevića „Malo iznad tla“ o filmovima Srđana Karanovića. „Tata me je odveo u Kino klub ‘Beograd’… »
Kako je Titova noga cenzurisala „Petriju“: Tragovi filmske prošlosti reditelja Srđana Karanovića
Nova 20.02.2023
"Tata me je odveo u Kino klub "Beograd" i upisao me na kurs. Sećam se kako je dobio priznanicu ispisanu rukom preko indiga. Uplatili smo simboličnu sumu koja se zvala "upisnina za kurs"". Polaznik tog kursa, čovek građanske pristojnosti, reda i mere… »
Vesti dana »
Zabrana prodaje elektronskih cigareta maloletnicima: Skupština Srbije usvojila set trgovinskih zakona
Blic pre 1 satjoš 41 povezana
MOL primio prve isporuke nafte preko Družbe posle skoro tri meseca
RTV pre 26 minutajoš 40 povezanih
Vučić na ceremoniji otvaranja: "Ovaj projekat pripada svim građanima"; "Najlepše mesto na jugoistoku Evrope"
B92 pre 31 minutajoš 21 povezana
Vandalizovan hram Srpske pravoslavne crkve u centru Zagreba: Da li klima u hrvatskom društvu generiše mržnju?
Euronews pre 51 minutajoš 23 povezane