Povezane vesti
Kako je Titova noga cenzurisala „Petriju“ i druge zanimljive situacije iz filmske prošlosti Srđana Karanovića
Danas 20.02.2023
Srđan Karanović je jedno od najznačajnijih imena u svetu filma našeg regiona, a deo njegove filmske prošlosti saznali smo tokom promocije knjige Stefana Arsenijevića „Malo iznad tla“ o filmovima Srđana Karanovića. „Tata me je odveo u Kino klub ‘Beograd’… »
Kako je Titova noga cenzurisala „Petriju“: Tragovi filmske prošlosti reditelja Srđana Karanovića
Nova 20.02.2023
"Tata me je odveo u Kino klub "Beograd" i upisao me na kurs. Sećam se kako je dobio priznanicu ispisanu rukom preko indiga. Uplatili smo simboličnu sumu koja se zvala "upisnina za kurs"". Polaznik tog kursa, čovek građanske pristojnosti, reda i mere… »
Vesti dana »
Reči Miroslava Tanjge nakon otkaza koje će odjeknuti: "Nekima smeta..."
Nova pre 7 satijoš 23 povezane
FIA ponovo režira zanimljiviju priču na krilima bizarnih odluka: Hamilton i Antoneli surovo kažnjeni pred trku!
Hot sport pre 4 satijoš 25 povezanih
Jedna osoba poginula a 15 povređeno na Gej prajd paradi u Berlinu, kada je vozilo upalo u masu
Serbian News Media pre 1 danjoš 14 povezanih
Snimak o kom bruje mreže: Putinu nije bilo svejedno kada je čuo predlog prijatelja o Ukrajini! Pogledajte kako je reagovao predsednik Rusije (video)
Kurir pre 5 satijoš 17 povezanih
Vučić: „U naredne tri godine najmanje milijardu evra investicija u zapadnu Srbiju“
Serbian News Media pre 5 satijoš 14 povezanih