Povezane vesti

Šta se krije iza vrata luks vile vredne 500.000 €? Bivša pomoćnica Seke Aleksić sve ispričala: Veljko je spreman na sve!

Šta se krije iza vrata luks vile vredne 500.000 €? Bivša pomoćnica Seke Aleksić sve ispričala: Veljko je spreman na sve!

Mondo 20.02.2023
Bivša kućna pomoćnica Seke Aleksić ispričala je kakva je pevačica privatno, a zatim spomenula i njenog supruga Veljka. Bivša kućna pomoćnica Seke Aleksić ispričala je kakva je pevačica privatno, a zatim spomenula i njenog supruga Veljka. Seka… »
Kućna pomoćnica Seke Aleksić otkrila kako se pevačica ponaša iza kamera

Kućna pomoćnica Seke Aleksić otkrila kako se pevačica ponaša iza kamera

Nova 20.02.2023
Pevačica i njen suprug odlično funkcionišu. Seka Aleksić zajedno sa suprugom Veljkom godinama uživa u svojoj vili u Staroj Pazovi. Pevačica je jedna od omiljenih na javnoj sceni, a sudeći prema komentarima njene bivše kućne pomoćnice i privatno… »
"Mnogo me je: Bolelo..." Kućna pomoćnica Seke Aleksić otkrila sve o odnosu pevačice i njenog muža: Evo šta se dešava iza…

"Mnogo me je: Bolelo..." Kućna pomoćnica Seke Aleksić otkrila sve o odnosu pevačice i njenog muža: Evo šta se dešava iza…

Blic 19.02.2023
Pevačica Seka Aleksić već dugi niz godina je u skladnom braku sa suprugom Veljkom Piljikićem, a jednom prilikom njena kućna pomoćnica otkrila je šta se zaista dešava iza zatvorenih vrata u domu pevačice. - Mnogo me je bolelo kad su Seku prozivali… »

Vesti dana »