Povezane vesti
Srce sam mu držao u ruci, samo je ovo moglo da ga spasi: Dr Ristić otkrio zašto Đinđić nije imao šanse kad su ga doveli…
Kurir 20.02.2023
Doktor Miljko Ristić u intervjuu koji je dao za Kurir otkrio je delove svoje životne priče koji su do sada bili potpuno nepoznati javnosti, a jedan od upečatljivijih tiče se pokojnog premijera Srbije, Zorana Đinđića, koga je opisao kao "najtežeg… »
Doktor Ristić otkrio do sada nepoznate detalje ubistva Đinđića
Politika 20.02.2023
Doktor Miljko Ristić otkrio je detalje koji su do sada bili potpuno nepoznati javnosti, a jedan od njih tiče se pokojnog premijera Srbije, Zorana Đinđića, koga je opisao kao „najtežeg i najupečatljivijeg pacijenta kojeg je imao”. Naime, on je… »
Samo u ovom slučaju bi Đinđić preživeo atentat! Dr Ristić ispričao poslednje momente: "Držao sam mu srce u ruci"
Mondo 20.02.2023
Nakon atentata na Zorana Đinđića hitno su pozvali Dr Miljka Ristića da dođe u Urgentni centar. Nakon atentata na Zorana Đinđića hitno su pozvali Dr Miljka Ristića da dođe u Urgentni centar. Doktor Miljko Ristić u intervjuu koji je dao za Kurir… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 5 satijoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 4 satijoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 7 satijoš 2 povezane