Povezane vesti
U 19. Godini se udala za peđu mijatovića i doživela tragediju: Elena Karić o smrti sina - "Ostavila sam ga u Valensiji"
Mondo 20.02.2023
Elena Karaman Karić svojevremeno je otkrila kako je izgledalo preseljenje u Valensiju, brak sa Peđom Mijatovićem i gubitak sina. Elena Karaman Karić svojevremeno je otkrila kako je izgledalo preseljenje u Valensiju, brak sa Peđom Mijatovićem i gubitak… »
Teška životna priča elene Karić: "Mislila sam da ću umreti od tuge što sam ostavila bolesno dete u Španiji, imala sam suicidne…
Blic 20.02.2023
Ćerka Verice Rakočević, dizajnerka nameštaja Elena Karaman Karić oduvek je privlačila veliku pažnju. Ona je važila za veoma fatalnu ženu, a muškarci su devedesetih ludeli za njom. Ipak, početkom devedesetih udala njeno srce ukrao je Peđa Mijatović sa… »
Vesti dana »

(Mapa) RHMZ upozorava: Vreme je opasno! Pašće puno kiše za kratko vreme, evo gde se očekuju najjače nepogode
Blic pre 1 satjoš 55 povezanih

Oglasilo se Ministarstvo prosvete o incidentu u beogradskoj školi: Osudili napad na direktora
Telegraf pre 2 satajoš 29 povezanih

Protesti u Nepalu doveli do ostavke premijera i političke krize
Naslovi.ai pre 2 satajoš 49 povezanih

Veliki sukobi Francuza sa policijom, uz blokade i paljenje vatre protiv odluka Vlade
Beta pre 22 minutajoš 35 povezanih

Furlas: Vizija koju je predstavila Fon der Lajen znači jasan evropski put za Srbiju
RTV pre 1 satjoš 71 povezana