Povezane vesti

Mika i Giba promenili pol, jedan od njih se čak i udao: Evo kako se zovu i šta kaže mama Rada

Mika i Giba promenili pol, jedan od njih se čak i udao: Evo kako se zovu i šta kaže mama Rada

Svet & Skandal 20.02.2023
Mika i Giba Vasić, blizanci iz Male Plane kod Prokuplja, privukli su pažnju još pri učešću u „Velikom bratu“, a još šira javnost upoznala ih tokom boravka u Zadruzi. Popularna braća od prvog pojavljivanja pažnju su privukla svojim… »
Rada Vasić majka Mike i Gibe: Ja sam to rodila, to su moja deca!

Rada Vasić majka Mike i Gibe: Ja sam to rodila, to su moja deca!

Svet plus 20.02.2023
Rada Vasić, majka blizanaca Mike i Gibe koji su navodno promenili pol, svojevremeno je otvoreno pričala o njihovom ženstvenom ponašanju. Ja sam to rodila, to su moja deca! U javnosti je odjeknula vest da su Mika i Giba Vasić, blizanci, promenili pol… »
"Oni su rođeni takvi, vodila sam ih kod doktora" Spekuliše se da su promenili pol a ovako je Rada pričala o sinovima Miki i…

"Oni su rođeni takvi, vodila sam ih kod doktora" Spekuliše se da su promenili pol a ovako je Rada pričala o sinovima Miki i…

Kurir 20.02.2023
Kao bomba je odjeknula vest da su Mika i Giba Vasić promenili pol. Navodno, oni su sada Ivana i Ana Nikolić. Ivana je čak stala i pred matičara sa svojim izabranikom iz Nemačke, a oboje su bili obučeni kao žene. Mika i Giba su se ranije oblačili… »
Mika i Giba su se i ranije oblačili kao žene: Sada se spekuliše da su promenili pol, a ovako je njihova majka pričala o…

Mika i Giba su se i ranije oblačili kao žene: Sada se spekuliše da su promenili pol, a ovako je njihova majka pričala o…

Blic 20.02.2023
U medijima je odjeknula vest da su bivši učesnici rijalitija, Mika i Giba Vasić navodno promenili pol. Naime, kako se navodi, oni su sada Ivana i Ana Nikolić. Ivana je čak stala i pred matičara sa svojim izabranikom iz Nemačke, a oboje su bili… »
EKSLUZIVNO: U Blacu sklopljen prvi transordni brak – Da li je prvi i u Srbiji?

EKSLUZIVNO: U Blacu sklopljen prvi transordni brak – Da li je prvi i u Srbiji?

Rešetka 20.02.2023
Giba i Mika Vasić, blizanci iz Male Plane kod Prokuplja promenili su pol i sada su Ivana i Ana Nikolić, a tokom vikenda Ivana se udala u blačkoj opštini pred matičarem. Njen izabranik je Nemac. Građansko venčanje je obavljeno u petak, 17. februara… »
Mika i Giba promenili pol! SAD se zovu Ana i Ivana, jedna od njih se udala! Isplivao snimak bivših rijaliti zvezda - šok

Mika i Giba promenili pol! SAD se zovu Ana i Ivana, jedna od njih se udala! Isplivao snimak bivših rijaliti zvezda - šok

Mondo 20.02.2023
Šok snimak bivših rijaliti učesnika - Mika i Giba snimljeni posle venčanja jednog od njih u opštini! Šok snimak bivših rijaliti učesnika - Mika i Giba snimljeni posle venčanja jednog od njih u opštini! Giba i Mika Vasić, blizanci iz Male Plane… »
Mika i giba SAD su Ivana i Ana: Godinu dana ih nije bilo, a sada svi pričaju o venčanju i promeni pola

Mika i giba SAD su Ivana i Ana: Godinu dana ih nije bilo, a sada svi pričaju o venčanju i promeni pola

Blic 20.02.2023
Giba i Mika Vasić, blizanci iz Male Plane kod Prokuplja, nekadašnji učesnici "Velikog brata" i "Zadruge", navodno su promenili pol i sada su Ivana i Ana Nikolić. Naime, kako se navodi Ivana se venčala u balačkoj opštini za Nemca. Njihovo građansko… »
Mika i giba promenili pol, SAD su Ana i Ivana Nikolić! Evo kako izgledaju: Jedna se udala za Nemca! Ekskluzivne fotke s…

Mika i giba promenili pol, SAD su Ana i Ivana Nikolić! Evo kako izgledaju: Jedna se udala za Nemca! Ekskluzivne fotke s…

Kurir 20.02.2023
Giba i Mika Vasić, blizanci iz Male Plane kod Prokuplja, nekadašnji učesnici "Velikog brata" i "Zadruge", promenili su pol i sada su Ivana i Ana Nikolić, ekskluzivno saznaje Kurir! Ivana se udala u blačkoj opštini pred matičarem. Njen izabranik je… »

Vesti dana »