Povezane vesti
Nenad iz Žagubice nudi novac za ženu iz Albanije! "Spreman sam da platim za brak - Bila bi u kući da sprema i kuva"
Mondo 20.02.2023
Nenad Mosić (40) iz Žagubice spreman je da plati devojci iz Albanije kako bi je oženio. Nenad Mosić (40) iz Žagubice spreman je da plati devojci iz Albanije kako bi je oženio. Poslednjih godina momci iz Srbije stupaju u brakove sa devojkama iz Albanije… »
Nenad želi da kupi mladu iz Albanije: "Čekam godinu dana, treba mi domaćica da kuva, ne bi radila ništa teško"
Telegraf 20.02.2023
Evo, godinu i nešto dana čekam da mi se javi neka, ja sam dao oglas, ali nikako da se pojavi žena koja će mi ulepšati život, priča nam Nenad iz Žagubice. Neretko smo svedoci mešovitih brakova, a jedan od "trendova" poslednjih godina je taj da naši momci… »
Vesti dana »

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih

Fridrih Merc: Nemačka ekonomija će pretrpeti značajnu štetu zbog američkih carina
Politika pre 2 satajoš 36 povezanih

Novi snimak drame u avionu: Srbin obara napadača, a onda haos! Pogledajte šta se dešavalo pre nego što je policija ušla
Mondo pre 1 satjoš 31 povezana

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 10 satijoš 26 povezanih