Повезане вести
Аустријска деца траже оштрије акције против глобалног загревања
Политика 21.02.2023
БЕЧ – Група од 12 деце од пет до 16 година упутила је данас жалбу Уставном суду Аустрије захтевајући ревизију закона за који кажу да их не штити довољно од последица глобалног загревања. „Ми млади идемо на суд јер, као и наши… »
Аустрија: Млади пред судом траже оштрије мере против климатских промена
Политика 21.02.2023
БЕЧ – Десетак малолетних лица поднело је данас тужбу највишем аустријском суду, са циљем да натерају власти да обезбеде заштиту њихових уставних права предузимањем оштријих мера против климатских промена. Њихов адвокат… »
Млади у Аустрији пред судом траже оштрије мере против климатских промена
Еуроневс 21.02.2023
Десетак малолетних лица поднело је тужбу највишем аустријском суду, са циљем да натерају власти да обезбеде заштиту њихових уставних права предузимањем оштријих мера против климатских промена. Њихов адвокат Михаела Кромар је… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 8 сатијош 1 повезана