Povezane vesti
U Hagu počelo suđenje bivšem pripadniku OVK-a Pjeteru Šali
Slobodna Evropa 21.02.2023
Bivši borac Oslobodilačke vojske Kosova Pjeter Šala odgovoran je za ubistvo jedne osobe i nezakonito pritvaranje i mučenje još gotovo 20 ljudi tokom rata na Kosovu, rekao je međunarodni tužitelj u utorak na početku suđenja za ratne zločine u Hagu… »
Tužilac: Dokazaćemo da je Šalja počinio ratne zločine u Kukešu 1999.
Novi magazin 21.02.2023
Tužioci suda za zločine boraca OVK u Hagu tvrdili su danas u uvodnoj reči da će dokazati da je bivši pripadnik OVK Pjetr Šalja (Pjeter Shala), kriv za ratne zločine nad pritvorenim Albancima i Romima u albanskom gradu Kukešu 1999. "Dokazi će pokazati da… »
Bivšem pripadniku OVK Pjetr Šalji u optužnici stoje četiri tačke
Insajder 21.02.2023
Bivši pripadnik OVK Pjetr Šalja, optužen za zločine nad pritvorenicima u albanskom gradu Kukešu 1999. godine, tvrdio je danas, na početku suđenja pred specijalnim kosovskim sudom u Hagu, da su sve optužbe protiv njega "izmišljene". "Razumeo sam, ali ne… »
Šalja na početku suđenja: Sve optužbe protiv mene su izmišljene
Novi magazin 21.02.2023
Bivši pripadnik OVK Pjetr Šalja (Pjeter Shala), optužen za zločine nad pritvorenicima u albanskom gradu Kukešu 1999, tvrdio je danas, na početku suđenja pred specijalnim kosovskim sudom u Hagu, da su sve optužbe protiv njega "izmišljene". "Razumeo sam… »
U Hagu danas počelo suđenje Pjeteru Šalji, on se izjasnio da nije kriv
RTV 21.02.2023
HAG - U Hagu je danas pred Specijalizovanim većima Kosova počelo suđenje Pjeteru Šalji, koji se nakon čitanja optužnice izjasnio da nije kriv. "Razumeo sam sve optužbe ali to su klevete i izmišljotine. Izjašnjavam se da nisam kriv", rekao je Šalja… »
Vesti dana »

Kruševačka policija sprečila promet 40 tona piletine zaražene salmonelom (FOTO)
Danas pre 1 satjoš 20 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju 6. avgust 2025: promenljivo oblačno sa pljuskovima i toplotnim talasom
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 22 povezane

Sukob ispred prostorija SNS-a u Zemunu: Verbalna rasprava prerasla u gađanje predmetima
Serbian News Media pre 2 satajoš 18 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 26 minutajoš 69 povezanih

Hirošima danas obeležava 80 godina od američkog atomskog napada
Novi magazin pre 2 satajoš 13 povezanih