Povezane vesti
6 Godina sam radila bez dinara u Zvezdama Granda! Karleuša raspalila po Popoviću - Otišla sam jer nisu hteli da me plate
Mondo 21.02.2023
Jelena Karleuša još jednom oplela po Saši Popoviću i Zvezdama Granda u kojima je žirirala punih šest godina. Jelena Karleuša još jednom oplela po Saši Popoviću i Zvezdama Granda u kojima je žirirala punih šest godina. Nova runda prozivki oko… »
"6 Godina sam radila bez dinara u Zvezdama Granda!" Karleuša otkrila zašto je napustila Popovića, dala mu i savet! Šok…
Kurir 21.02.2023
Jelena Karleuša odgovorila je Saši Popoviću koji je izjavio za Kurir da je 300 posto više plaćena nego pre angažmana u Zvezdama Granda. Jelena je otkrila u svom javnom obraćanju na Instagramu da uopšte nije bila plaćena u "Zvezdama Granda". Ona… »
Vesti dana »

Okupljanja studenata, aktivista i građana u više mesta u Srbiji: U Subotici "doček", u Beogradu protest ispred Ministarstva prosvete (foto, video)
Blic pre 26 minutajoš 28 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 6 satijoš 14 povezanih

Tragedija na koju FSS nije mogao da ćuti: Moćna poruka nakon smrti čuvenog fudbalera!
Hot sport pre 1 satjoš 46 povezanih