Povezane vesti
6 Godina sam radila bez dinara u Zvezdama Granda! Karleuša raspalila po Popoviću - Otišla sam jer nisu hteli da me plate
Mondo 21.02.2023
Jelena Karleuša još jednom oplela po Saši Popoviću i Zvezdama Granda u kojima je žirirala punih šest godina. Jelena Karleuša još jednom oplela po Saši Popoviću i Zvezdama Granda u kojima je žirirala punih šest godina. Nova runda prozivki oko takmičenja… »
"6 Godina sam radila bez dinara u Zvezdama Granda!" Karleuša otkrila zašto je napustila Popovića, dala mu i savet! Šok…
Kurir 21.02.2023
Jelena Karleuša odgovorila je Saši Popoviću koji je izjavio za Kurir da je 300 posto više plaćena nego pre angažmana u Zvezdama Granda. Jelena je otkrila u svom javnom obraćanju na Instagramu da uopšte nije bila plaćena u "Zvezdama Granda". Ona je… »
Vesti dana »
"Velika čast za Srbiju što sam razgovarao sa Fon der Lajen i Koštom": Vučić se oglasio iz Brisela (foto)
Mondo pre 19 minutajoš 27 povezanih
NBS održava stabilnost deviznog tržišta uz blage oscilacije kursa dinara prema evru
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 32 povezane
Situacija sa NIS-om i gasom: Vučić o rokovima, sekundarnim sankcijama i diverzifikaciji snabdevanja
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 30 povezanih
Borko Stefanović: Vučić prodaje priču Evropi, da Crna Gora i Albanija, koje su pred ulazak u EU, sačekaju Srbiju
N1 Info pre 8 satijoš 29 povezanih