Povezane vesti
Vrabac pred CG: Pozitivna energija se oseća u vazduhu
Sport klub 21.02.2023
Podeli : Selekcija Bosne i Hercegovine čeka poslednji FIBA prozor u kvalifikacijama za Mundobasket sa ciljem da u dulima sa Crnom Gorom i Mađarskom napravi podvig i stigne do plasmana na Svetsko prvenstvo, prvo u istoriji. Podsećanja radi, sve utakmica u… »
“Nećemo u Tuzli braniti plus 19, želimo pobedu”
Sport klub 21.02.2023
Podeli : Izabranici Boška Radovića, košarkaši Crne Gore, čvrsto drže sudbinu u svojim rukama uoči poslednjeg FIBA prozora u kvalifikacijama za Mundobasket. Podsećanja radi, sve utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, možete da pratite na… »
“Sa mnogo želje, motiva i optimizma čekamo duel u Tuzli”
Sport klub 21.02.2023
Podeli : Izabranici Boška Radovića, košarkaši Crne Gore, čvrsto drže sudbinu u svojim rukama uoči poslednjeg FIBA prozora u kvalifikacijama za Mundobasket. Podsećanja radi, sve utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, možete da pratite na… »
Bećiragić: 20 razlike protiv Crne Gore? Sve je moguće!
Sport klub 21.02.2023
Podeli : Selekcija Bosne i Hercegovine čeka poslednji FIBA prozor u kvalifikacijama za Mundobasket sa ciljem da u dulima sa Crnom Gorom i Mađarskom napravi podvig i stigne do plasmana na Svetsko prvenstvo, prvo u istoriji. Sve utakmica u kvalifikacijama… »
Vesti dana »
U Deliblatskoj peščari stabilnije, jak vetar i gust dim otežavaju gašenje na Stolovima
RTV pre 1 satjoš 20 povezanih
RHMZ: Vodostaji Dunava, Save i Tise narednih dana ispod niskih plovidbenih nivoa
Radio 021 pre 1 satjoš 37 povezanih
Skupština danas počinje raspravu o rebalansu budžeta i još 58 drugih tačaka dnevnog reda
Beta pre 58 minutajoš 16 povezanih
AMSS: Očekuje se pojačan saobraćaj, kamioni na Batrovcima čekaju tri sata
N1 Info pre 2 satajoš 14 povezanih
"Laž je da sam ja problem!" Demba Sek se oglasio nakon debakla Partizana u Lučanima: Kada kažu da sam...
Kurir pre 33 minutajoš 18 povezanih