Povezane vesti
Tata iz Bečeja objavio sliku ćerke sa hodalicom koju je poslao po cigarete i poručio: "Znam, neotac sam, i da, hvalim se", a…
Blic 21.02.2023
Jedan otac poslao je svoje dete po cigarete, potom je uslikao devojčicu kako odlazi i tako nam pokazao možda najemotivniju fotografiju koju ćete videti danas. Naime, radi se o roditelju čija je ćerka, koja boluje od cerebralne paralize, prvi put uspela… »
Neotac sam jer sam je poslao po cigare. I da, hvalim se: Šta je iza slike devojčice iz Bečeja koja slama srca
Telegraf 21.02.2023
Svi su burno reagovali i poslali istu poruku. "Bravo tata, cigare su lek ako ih postavi kao cilj do kojeg će stići", samo je jedan od komentara na fotografiji sa Tvitera koja je u prethodnih nekoliko dana privukla pažnju korisnika ove društvene mreže na… »
Vesti dana »
Andreas Šider posle izbora na KiM: Kurti najbolja šansa za stabilnost, vreme da EU pojača pritisak na Vučića
Euronews pre 41 minutajoš 68 povezanih
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 3 satajoš 44 povezane
Voda u Gornjem Milanovcu, Čačku i Lučanima ispravna, vanredne situacije ukinute
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih
Izrael i Iran obustavljaju međusobne napade; Šarif: blizu smo konačnog cilja u pregovorima
RTS pre 1 satjoš 31 povezana
Vremenska prognoza za utorak, 9. jun: Pretežno sunčano, toplo i sparno
Serbian News Media pre 3 satajoš 30 povezanih