Повезане вести
Тата из Бечеја објавио слику ћерке са ходалицом коју је послао по цигарете и поручио: "Знам, неотац сам, и да, хвалим се", а…
Блиц 21.02.2023
Један отац послао је своје дете по цигарете, потом је усликао девојчицу како одлази и тако нам показао можда најемотивнију фотографију коју ћете видети данас. Наиме, ради се о родитељу чија је ћерка, која болује од церебралне… »
Неотац сам јер сам је послао по цигаре. И да, хвалим се: Шта је иза слике девојчице из Бечеја која слама срца
Телеграф 21.02.2023
Сви су бурно реаговали и послали исту поруку. "Браво тата, цигаре су лек ако их постави као циљ до којег ће стићи", само је један од коментара на фотографији са Твитера која је у претходних неколико дана привукла пажњу… »
Вести дана »
Пријатељи Западног Балкана: ЕУ не сме да се прави да не види како Вучић влада Србијом
Радио 021 пре 5 минутајош 4 повезане
Зеленски: Мали напредак ка миру; Кремљ открива да ли ће се Путин и Трамп састати до краја године
РТС пре 20 минутајош 10 повезаних
РХМЗ јавља: Ако сте управо кренули на посао, једна појава прети да вам поквари јутро - отворите четворе очи за воланом!
Блиц пре 40 минутајош 8 повезаних
АМСС: Магла и смањена видљивост ујутро и увече, камиони на прелазу Батровци чекају шест сати
Н1 Инфо пре 4 минутајош 5 повезаних