Повезане вести
Нада Блам доживела фијаско са бизнисом у пољопривреди: "Награбусила сам! Нисам слушала савете комшија", глумица изнела све у…
Блиц 21.02.2023
Позната глумица Нада Блам (71) опробала се у пољопривреди, али се, према сопственом признању, није прославила. Нада Блам признаје да је била ентузијастична око новог бизниса, али јој није све ишло како је замислила. Није хтела… »
"Вадила сам конце уместо шаргарепа!" Глумици пропао бизнис у пољопривреди: Комшија ме све време задиркавао преко ограде…
Курир 21.02.2023
Нада Блам, позоришна и филмска глумица, мимо своје уметничке професије, опробала се и у пољопривреди. Иако је била и те како ентузијастична што се тиче узгајања биљака, ипак јој није све пошло по плану. Мислила је да су узвици… »
Вести дана »
Кишовито и магловито јутро у Србији, највиша дневна температура 12 степени
РТС пре 37 минутајош 4 повезане
Данас без струје у Београду делови ових 6 општина: Искључења крећу већ од 8, а негде је неће бити све до 18 сати
Курир пре 37 минутајош 4 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТВ пре 27 минутајош 1 повезана
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4 сата - какав је поступак
РТС пре 2 минутајош 4 повезане
Ово је нови курс евра: Мењачнице по овим вредностима продају валуте
Мондо пре 32 минутајош 2 повезане